Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tottenham – Huddersfield

Tottenham Huddersfield Speltips Bild

Londons kanske bästa fotbollslag just nu Tottenham har väldigt stark form denna säsong. De fortsätter att leverera bra fotboll och har inte förlorat på 16 matcher. Det gör att vi satsar på dem i våra speltips gång efter gång. Son, Kane och Eriksen är riktigt vassa och producerar en massa mål i Premier League och ute i Europa.

Spurs lyckades få med sig 1-1 borta mot Juve i Champions League. Tottenhams senaste match spelades mot lilla Rochdale AFC i cupen och slutade 6-1. Vi på Ettkrysstvå är speciellt stolta över att ha tippat resultatet i denna match helt rätt. Det gav oss en del pengar på Bomben1 förra vecka. Nu är det nya puckar som gäller och det är dags att tippa resultat i matchen mot Huddersfield.

Pochettinos Tottenham går verkligen som tåget och får vår bet även idag, lördag, den 3 mars. Tränaren vilade nyckelspelare som Harry Kane och Christian Eriksen hela matchen i förra omgång. Det känns som att Harry Kane gör mål på allt just nu. Han är uppe i 24 ligamål, mot ett Huddersfield hemma känns det omöjligt att skyttekungen skulle gå mållös. Ett utropstecken är att den belgiske backen Alderweireld är skadad. Vi tror att Spurs kommer ställa upp med starkaste lag även fast man möter Juventus i returen fyra dagar senare.

Efter fyra raka förluster så är Huddersfield tillbaka på vinnarspåret genom att först slå Bournemouth hemma och sedan West Brom borta. Man ställs nu inför en motståndare av större storlek och Huddersfield måste spela på sin absoluta topp om man ska ha någon chans att ta poäng mot ett formstarkt Tottenham. Man har ett tungt tapp i form av den skadade mittfältsmotorn Aaron Mooy som har startat 25 av Huddersfields 28 spelade matcher.

Tabellen inför Tottenham – Huddersfield

Position Lag M V O F +/- P
4 Tottenham 28 16 7 5 +29 55
14 Huddersfield 28 8 6 14 -23 30

Skador och Avstängningar inför Tottenham – Huddersfield

Tottenham

  • Toby Alderweireld – Sträckning baksida lår

Huddersfield

  • Philip Billing – Sjukdom
  • Chris Lowe – Fotskada
  • Elias Kachunga – Knäskada
  • Aaron Mooy – Knäskada
  • Florend Hadergjonaj – Okänd
  • Terence Kongolo – Okänd
  • Sean Scannell – Axelskada