Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Torino – Fiorentina

Torino Fiorentina Speltips Serie A Bild

I Serie A har Torino det tufft just nu. Laget har tre förluster i rad. Med en stabil 10:e plats i ligan gäller det för Torino att avsluta ligan snyggt. Sedan får de väl fundera på vad man vill göra av nästa säsong i Italiens toppliga i fotboll. Speltips för denna match mot Fiorentina är en bortavinst, enligt vår expert. Anfallaren Andrea Belotti i Torino har inte alls kommit upp i nivå då anfallaren endast noterats för fem fullträffar på 21 matcher. Det finns ingen som vet hur man gör mål i detta Serie A-laget, vilket gör att vi tippar på bortaseger på Europatipset idag. Det är sällan som Juventus derbymotståndare lyckas besegra Fiorentina.

Delvis beror vårt tipsbeslut på Fiorentinas senaste resultat. De har inför matchen mot Torino tre matcher utan förlust i ligan. Efter den tragiska förlusten av lagets kapten Davide Astori så vann man i förra omgången mot Benevento med 1-0 efter mål av Vitor Hugo. Fiorentina har tack vare sina senaste vinster i Serie A nu gått om just Torino i tabellen. Det kan ni även se längre ner i artikeln.

Lagets bäste målskytt för Florens klubben är Atletico Madrids tränare Diego Simeones son. Giovanni Simeone. Hittills har han hunnit med sju fullträffar denna säsong. Det gör att en flytt till Atletico nästa säsong känns inte alls som något omöjligt. Vi tror på Fiorentina i denna söndagsmatch och satsar på dess seger utan någon gardering på dagens Europatipset kupong. Visst har de förlorat chanserna till Europaspel, men de vill säkert göra hemmapubliken nöjda.

Tabellplaceringar inför Matchen Torino – Fiorentina: Serie A

Tabellplacering Lag M V O F +/- P Form
9 Fiorentina 27 10 8 9 +4 38 F-O-V-V
10 Torino 27 8 12 7 +1 36 V-F-F-F

Skador och Avstängningar i Matchen mellan Torino och Fiorentina

Torino

  • Joel Obi – Lårskada
  • Adem Ljajic – Lårskada
  • Lorenzo De Silvestri – Ljumskskada
  • Kevin Bonifazi – Lårskada

Fiorentina

  • Petko Hristov – Muskelskada
  • Nikola Milenkovic – Muskelskada