Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Sevilla – Valencia

Spanska Speltips Sevilla Valencia

La Liga speltips innehåller en match som är superintressant idag. Sevilla möter Valencia hemma i södra Spanien. Det brukar alltid vara en riktigt spännande match. Båda lagen är enligt alla experter på fotboll och odds bäst i Spanien efter topp-tre (Real, Barcelona och Atletico). Varje gång när dessa lag möts är det ett tufft kamp, upp till bevis vem som är landets fjärde bästa lag.

Denna gång är det Sevilla som är inne i en bra period. Spelbolag odds är på deras sida. De har endast förlorat en enda match på de senaste fem och har varit först att göra mål i fem av de sju senaste möten. Sevilla ligger just nu på en femteplats i ligan, åtta poäng bakom just fyran Valencia. Vill man ta en Champions League-plats så är denna matchen ett måste för Sevilla. För Valencia är det en lika viktig match för att få grepp om CL-platsen. Förra matchen för Sevilla så slog de Athletic Bilbao efter två snabba mål i första halvlek.

För Valencia går det just nu väldigt fint med, även om det inte går att säga att de är i toppform. Man har inte förlorat på fem matcher och har bra grepp på Champions League-platserna. Valencia har inget Europaspel i år. Det betyder att de kommer att lägga allt krut på en bra placering i spanska ligan. Valencia har förlorat en av de fyra senaste matcherna mot Sevilla. Dock har man ett kännbart tapp i form av Santi Mina som är lårskadad och kommer därmed att missa mötet. Speltips för denna match är 1X. Det är svårt att vinna borta på Sevilla hemmaarena.

La Liga Lagplaceringar inför Sevilla – Valencia matchen

Lagplacering Lag M V O F +/- P Form
4 Valencia 27 16 5 6 +22 53 V-V-O-V
5 Sevilla 27 14 3 10 -4 45 O-F-V-V

Skador och Avstängningar i Sevilla – Valencia

Sevilla

  • Jesus Navas – Ljumskskada
  • Juan Soriano – Okänd
  • Lionel Carole – Muskelskada

Valencia

  • Santi Mina – Lårskada
  • Ezequiel Garay – Magskada
  • Javier Jimenez – Korsbandsskada
  • Andreas Pereira – Lårskada