Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Sevilla – Barcelona

Sevilla Spel mot Barcelona

På lördag besöker Barcelona södra Spanien för ett hett möte mot Andalusiens bästa fotbollslag Sevilla. Precis som alltid blir det rätt svårt att kamma hem poäng borta på Sanchez Pizjuan. Sevilla lyckades ta sig vidare i Champions League. Där väntar nu tyska storklubben Bayern Munchen. Visst har Sevilla varit väldigt ojämna under säsongen i spanska ligan La Liga. Där ligger de nu på en sjätte plats. Laget förlorade nu senast mot Leganes med 2-1 på bortaplan. Leganes hade ledningen med 2-0 och Sevilla gjorde mål i 90 minuten genom Miguel Layun.

Barcelona ser precis som vanligt riktigt starka ut och är favorit enligt spelsidor på nätet. De leder tabellen i La Liga och har inte förlorat en enda match denna säsong. Barcelona har 11 poäng mer än 2:a Atl. Madrid i ligan. Barcelona är kvar i Champions League och ska spela möta Roma. Barcelona spelade senast mot Athletic Bilbao och vann med 2-0 efter mål från Lionel Messi och Paco Alcacer.

Senaste Matcher för Sevilla

  • Sevilla 0-2 Valencia – Förlust (10 Mars)
  • Manchester United 1-2 Sevilla – Vinst (13 Mars)
  • Leganes 2-1 Sevilla – Förlust (18 Mars)

Senaste Matcher för Barcelona

  • Malaga 0-2 Barcelona – Vinst (10 Mars)
  • Barcelona 3-0 Chelsea – Vinst (14 Mars)
  • Barcelona 2-0 Athletic Bilbao – Vinst (18 Mars)

Speltips Sevilla – Barcelona

Oerhört svårtippat när Barca spelar borta mot Sevilla. Experten tror på endast ett mål för bortalaget. Det är allt annat än klart att detta kommer att räcka till tre poäng i denna lördagsmatch. Det bästa speltipset är att satsa på 1-1 som resultat och helgardera på Stryktipset och Topptipset. Detta möte finns nämligen med på båda kupongerna.

I sex senaste möten har det blivit vinster eller förluster för båda lag. Dags för ett oavgjort. Barcelona kan inte vinna precis allt. Tappar de poäng, sker det oftast just i tuffa matcher på bortaplan. Sevilla är just ett sådant exempel. La Liga seger är mer eller mindre klart och då är det Sevilla som har motivationen på topp.