Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Sassuolo – Napoli

Napoli mot Sassuolo Match

Näst ut i vår genomgång av lördagens fotbollsmatcher är Serie A speltips. I Italien spelar Sassuolo mot starka Napoli. Sassuolo tog en efterlängtad vinst efter att man lyckades vinna mot Udinese på bortaplan. Sassuolo spelade på bortaplan och vann med 1-2 efter mål från Stefano Sensi i 74:a minuten. Laget har inte vunnit sedan den 23 December, detta var en väldigt viktig seger för att försöka hålla sig kvar i Serie A.

Ojämn form på Napoli, även om laget håller en betydligt högre standard än dagens motståndare. Laget ligger fortfarande 2:a i tabellen och har chans att ta hem Serie A men Juventus leder med 2 poäng. Napoli spelade senast hemma mot Genoa och lyckades vinna med 1-0 efter mål av mittbacken Raul Albiol. Efter att förlorat mot Roma och spelat oavgjort mot Inter så är det nu viktigt för tränaren Maurizio Sarri att börja hitta tillbaka i den form som man tidigare under säsongen har haft.

Senaste Sassuolo Matcher

  • Sassuolo 0-3 Lazio – Förlust (25 Februari)
  • Sassuolo 1-1 SPAL – Oavgjort (11 Mars)
  • Udinese 1-2 Sassuolo – Vinst (17 Mars)

Senaste Napoli Matcher

  • Napoli 2-4 Roma – Förlust (3 Mars)
  • Inter 0-0 Napoli – Oavgjort (11 Mars)
  • Napoli 1-0 Genoa – Vinst (18 Mars)

Speltips för Sassuolo – Napoli Matchen

Det är väl svårt att rekommendera annat än en tvåa som speltips. Idag vinner Napoli säkert med ett par måls skillnad. Expertens tipsförslag är att spela på resultat. Systemspel där som vi tror oss är smart att satsa några kronor på är 0,1 mål på Sassuolo och 2,3 mål på Napoli. På Topptipset och Stryktipset idag är det tvåa som gäller. Ingen gardering behövs. Det är en av dagens spikar.