Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Real Madrid – Getafe

Real Madrid Getafe Speltips

Enkel match för Real Madrid som försöker komma närmare Barcelona i La Liga, vilket verkar vara en omöjlig uppgift just nu. Real var tillbaka på vinnarspåret med fyra raka vinster innan man stötte på Espanyol i förra omgången av spanska toppdivisionen. Inför matchen var det ett reservbetonat Real Madrid som inte hade förlorat mot Espanyol sedan 2007 men i matchens sista minut såg Espanyols Moreno till att bryta denna dystra svit med sitt 1-0 mål.

1-0 blev slutresultatet. Real Madrid spelade med ett reservbetonat lag, Cristiano Ronaldo och Tony Kroos var inte med i truppen och Marcelo samt Luka Modric har en sträckning i baksida lår. Odds sidor bjuder på 1,20 gånger insatsen på hemmalagets seger idag. Vi väljer inkludera matchen i vår multipelkupong.

Tre dagar efter matchen mot Getafe möter man PSG på bortaplan som kan bli en helt avgörande match för Zidane, kommer man fortsätta vila spelare trots det dåliga resultatet mot Espanyol i veckan? Med tanke på skador och en en match 3 dagar senare som kan rädda säsongen lite så känns det som att många nyckelspelare kommer saknas från Real Madrids sida.

Spanska mittenlaget Getafe har varit starka i inledningen av det nya året 2 förluster på 9 matcher under 2018. Senaste matchen vann man säkert mot Deportivo med hela 3-0, Getafes skyttekung Angel Rodriguez gjorde det första målet i matchen och är nu uppe på 11 mål i La Liga. Getafe lyckades även spela 0-0 borta mot Barcelona i ligan vilket var en stark insats. Man ligger på 9e plats i ligan och riskerar inte att åka ur.

Förra mötet mellan Getafe – Real Madrid slutade med 1-2 då Cristiano Ronaldo fick sista ordet. Målskyttar i övrigt var Karim Benzema, franske idioten som annars aldrig gör mål, för Real Madrid och Jorge Molina för Getafe.

Ställning i La Liga inför Real Madrid – Getafe

Position Lag M V O F +/- P
3 Real Madrid 26 15 6 5 34 51
9 Getafe 26 9 9 8 10 36

Skador & Avstängningar Real Madrid – Getafe

Real Madrid

Marcelo – Sträckning i baksida lår
Luka Modric – Sträckning i baksida lår
Jesus Vallejo – Lårskada

Getafe

Skador & avstängningar Getafe:
Markel Bergara – Fotskada
Mathieu Flamini – Muskelskada