Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

RB Leipzig – Bayern

RB Leipzig - Bayern Munchen Speltips Bundesliga

Vi gillar RB Leipzig, vars fulla namn lyder Rasen Ballsport Leipzig. Samtidigt så kan vi inte gå emot hela världens experter vars speltips innehåller en spiktvåa i matchen mot Bayern idag, söndag. Vi vågar inte rekommendera en helgardering, men det är faktiskt det vi själva gör, när vi lämnar in söndagens Europatipset kupong. RB Leipzig känns vassa, inte bara ifjol, utan även denna säsong. De gör bra ifrån sig ute i Europa och ligger på sjätte plats i Bundesliga, vilket ska ses som ett bra resultat.

Efter att RB Leipzig har gått upp från Bundesliga 2 inför förra säsongen så bjud man hela Fotbollseuropa på en rejäl knall då man slutade på en andraplats, 15 poäng bakom just Bayern Munchen ifjol. Det har inte gått lika smärtfritt denna säsongen, men det går. De har fortfarande känning på Champions League-platserna då man endast ligger fyra poäng bakom sista placering i Bundesliga som garanterar en plats i Champions nästa säsong. Leipzig är dock inne i en ganska dålig period i ligan då man har fyra matcher utan vinst.

Bayern behöver ingen introduktion. Det går som förväntat mycket fint för klubben, vilket gör att de flesta vägrar gardera dess matcher i sina speltips. Målproduktionen har det inte varit något fel på denna säsong. De har gjort otroliga 18 mål på de senaste fem matcherna. Man är vidare i Champions League efter att slagit ut turkiska laget Besiktas. Inför denna matchen så har man inte förlorat på hela tjugo matcher. Bayern har även vunnit de fyra senaste matcherna mot RB Leipzig. Etta, säger vi. Men själva kör vi 1X2 på vår kupong.

Tabelläge i Bundesliga inför mötet mellan RB Leipzig och Bayern

Plats i ligan Lag M V O F +/- P Form
1 Bayern 26 21 3 2 +47 66 O-V-V-V
6 RB Leipzig 26 11 7 8 +4 40 O-V-O-O

Skador och Avstängningar i matchen RB Leipzig – Bayern

RB Leipzig

  • Marcel Sabitzer – Ryggskada
  • Fabio Coltorti – Muskelskada

Bayern Munchen

  • Arjen Robben – Okänd
  • Manuel Neuer – Bruten fot
  • Thiago – Fotskada
  • Kingsley Coman – Vristskada