Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Hockey Speltips 15 Mars

Powerplay Speltips 15 Mars Hockey

Världens bästa klubbliga NHL gör en comeback på torsdagens Powerplay speltips. NY Islanders och Florida kämpar för att nå slutspelet. De lär få det svårt idag för både Washington och Boston är två starka lag. New York Islanders är i poängbehov i jakten på slutspel, men segrarna har lyst med sin frånvaro på sistone.

Islanders vann i och för sig med hela 5-2 över Calgary senast, men hade det inte varit för storspelande målvakten Gibson, som motade inte mindre än 50 skott, hade man inte gått segrande ur striden. Washington Capitals är ett av årets bästa lag i NHL och vi helgarderar här i våra speltips. Notera att Betfair har odds på 1,50 på deras vinst idag.

En annan spännande match på dagens Powerplay kupong är Florida mot Boston. Florida är med och kämpar om slutspel och formen har varit stark en längre tid. Dock gick man oväntat bort sig mot Ottawa senast, vilket sätter ett litet frågetecken för formkurvan. Nu väntar ett möte med ett formstarkt Boston, som dessutom vunnit sju av de åtta senaste inbördes mötena. Hemmalagets skadeläge ser bra ut, medan gästerna har frågetecken för Patrice Bergeron och Charlie McAvoy. Vi helgarderar även här.

Buffalo är ligans sämsta lag både i tabellen och sett till antalet gjorda mål, men man har en märklig förmåga att ofta ta matcher till förlängning. Toronto är numret större, trots att Auston Matthews saknas, och X2 bör räcka långt. I den schweiziska ligan ser Bern ut som en stabil favorit mot Servette. Hemmalaget har övertygat i de två inledande matcherna. Ettan bör sitta.

Dagens Powerplay System

Vi lirar 72 raders system idag. Det är en tuff Powerplay kupong som väntar, om ni nu inte är super bra på schweizisk hockey. Vårt speltips på hockey idag är att ni undviker tippa Powerplay och satsar på en multipelbet på NHL hockeymatcher i stället.

  • NY Islanders – Washington                        1X2  – NY Islanders har fått slita hårt för poängen på sistone. Målvakten Gibson var lysande i segern över Flames. Chansetta.
  • Kölner Haie – Thomas Sabo Ice Tigers       2
  • Bern – Servette                                            1
  • EHC Biel – Davos                                          1X
  • Lugano – Fribourg                                       1
  • Zug – ZSC Lions                                            1X
  • Buffalo – Toronto                                          X2 – Toronto saknar ännu en gång viktiga Matthews. Uddlösa Buffalo är utan Eichel. Frågetecken för Okposo.
  • Florida – Boston                                           1X2 – Bruins stod för en mäktig vändning mot Hurricanes då man vände 1-4 till 6-4 med tio minuter kvar. Bergeron är frågetecken.