Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Newcastle – Huddersfield

Newcastle Huddersfield Spel

Premier League är tillbaka nu på lördag med ett antal spännande möten. Det går kanske inte att kalla matchen mellan Newcastle och Huddersfield högintressant. Den är dock viktig, om ni vill få åtta rätt på Topptipset eller 13 rätt på Stryktipset idag. Därför känner vi på Ettkrysstvå att vi måste ge er kort intro inför matchen, analys, statistik och senaste speltips. Lycka till!

Kort Analys inför Matchen 31:a Mars

Newcastle har inte spelat en enda tävlingsmatch sedan den 10:e mars, då spelade man mot Southampton och vann med 3-0. Under det lilla uppehållet som Newcastle fick valde Rafa Benitez att ha en träningsmatch mot Royal Antwerp, matchen slutade 1-1. Senaste matchen i ligan var som sagt mot Southampton och då lyckades man vinna med hela 3-0. Målskyttar för Newcastle denna match blev Kenedy med 2 mål och Matt Ritchie.

3 matcher utan vinst för nykomlingarna Huddersfield i Premier League. Det har varit många skador hos Huddersfield och David Wagner har inte fått till det med den truppen som finns tillgänglig. Man spelade senast mot Crystal Palace den 17 Mars och förlorade med 0-2 på hemmaplan. Klumpigt försvarsspel från Huddersfields sida gjorde att man förlorade, mittbacken Tomkins gjorde mål på hörna och sedan gjorde Palce mål på straff.

Senaste Newcastle Matcher

  • Bournemouth 2-2 Newcastle – Oavgjort (24 Februari)
  • Liverpool 2-0 Newcastle – Förlust (3 Mars)
  • Newcastle 3-0 Southampton – Vinst (10 Mars)

Senaste Huddersfield Matcher

  • Tottenham Hotspurs 2-0 Huddersfield – Förlust (3 Mars)
  • Huddersfield 0-0 Swansea – Oavgjort (10 Mars)
  • Huddersfield 0-2 Crystal Palace – Förlust (17 Mars)

Våra Speltips för Matchen mellan Newcastle och Huddersfield

Det känns som att Newcastle är på gång, medan det går riktigt tungt för motståndarna. Visst inledde de säsongen riktigt fint, men nu hör de till Premier League sämsta lag. Speltips för denna match blir följaktligen en stark etta. Vi tror på hemmavinst med 2-0 idag, ett viktigt steg för Newcastle i sökandet efter ett nytt självförtroende och en ny säsong i toppligan i England.