Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Napoli – Roma

Napoli Roma Speltips Serie A

Dags för en spännande Serie A match. Tabellettan Napoli går som tåget i italienska ligan denna säsong. Efter att ha åkt ut ur Europa League mot RB Leipzig så gjorde man en riktigt fin insats genom att vinna mot Cagliari borta med hela 0-5. Hemmalaget Napoli kommer till denna match mot Roma med sju raka vinster i ligan. De har inte förlorat mot Roma i ligan sedan oktober 2016, vilket gör att det kan vara smart att spela på hemmavinst. Speltips här blir en etta. Matchen spelas den 3 mars i Neapel, Italien. Ettan tippas av Curres stryktips och vi på Ettkrysstva.com håller med.

Roma hade tre raka vinster i ligan innan man tog emot Milan i förra Serie A omgången. Milan tog vara på bristande effektivitet hos Roma. Milano-laget lämnade Rom med tre poäng efter en 0-2 vinst. Roma förlorade även mot Shakhtar Donetsk i Champions League förra veckan och matchen mot Napoli blir en måstematch av den redan ifrågasatta tränaren Eusebio Di Francesco.

Det går inte bra för Roma och vi tror det blir tre poäng för Napoli här idag. Vi gissar även att Bomben resultat i denna match blir 2-0 till hemmalaget. Du kan räkna med att vi kommer att följa matchen live och presenterar resultat senare i vår genomgång och analys av helgens matchresultat. Lycka till!

Tabelläget inför Dagens Match mellan Napoli och Roma

Så här ser läget ut i Serie A tabellen just nu. Napoli leder, medan Roma kämpar om en Europa League-plats med ett flertal andra lag.

Position Lag M V O F +/- P
1 Napoli 26 22 3 1 +45 69
5 Roma 26 15 5 6 +19 50

Lista över Skador & Avstängningar i Napoli och Roma

Napoli

Faouzi Ghoulam – Knäskada
Arek Milik – Knäskada
Vlad Chiriches – Lårskada

Roma

Maxime Gonalons – Vadskada
Rick Karsdop – Korsbandsskada
Jonathan Silva – Knäskada