Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Marseille – Lyon

Olympique Marseille Lyon Speltips Ligue1

Idag, söndag, väntar det ett hett toppmöte i franska Ligue 1. Matchen mellan Marseille och Lyon krönar våra speltips. Som ni säkert har märkt, har vi denna helg satsat rejält på spelförslag på enstaka matcher. Vi får se, om vi fortsätter med samma upplägg även nästa vecka. Marseille ligger på en tredjeplats i ligan och har fyra matcher utan förlust. De slog ut Athletic Bilbao senast i Europa League efter en väl genomförd match i Spanien.

Marseille har en del poängspelare som är i god form där Florian Thauvin noteras för flest poäng med hela 16 mål och tio assist. Något som ger Olympique Marseille lite extra gnista inför detta möte är att Lyon vann det senaste inbördesmötet med 2-0. Vi tror på en tuff match här och tippar att mötet slutar oavgjort. Som Europatipset tips sätter vi 1X2. Visst är Marseille heta, men det är även deras motståndarlag.

Lyon ligger nämligen tätt bakom Marseille i franska toppligan med endast fem poängs skillnad. En av seriens bästa spelare, Nabil Fekir, har noterats som Lyons bäste målskytt med sina 16 mål på 24 spelade matcher. Senaste ligamatchen slog man Caen efter mål av Bertrand Traore. Vi satsar en tia på matchresultat och tror att dagens stormöte i Marseille slutar oavgjort med 1-1.

Fler speltips för dagens matcher hittar du på startsidan. Vill du i stället läsa hur vi har tippat söndagens Europatipset och vilket system vi har valt, välj fliken Europatipset. Där hittar du även fler nyheter och tips om dagens match mellan Marseille och Lyon. Notera att det är olika experter från Ettkrysstva.com gänget som tippar, så spelförslagen kan vara olika.

Ligatabell i Ligue 1 inför Marseille – Lyon Matchen

Placering Lag M V O F +/- P Form
3 Marsielle 29 17 8 4 +25 59 O-V-V-V
4 Lyon 29 15 9 5 +25 54 O-V-V-F

Skador och Avstängningar i Olympique Marseille mot Lyon

Marseille

  • Florian Thauvin – Vristskada
  • Morgan Sanson – Knäskada

Lyon

  • Nabil Fekir – Knäskada
  • Bertrand Traore – Knäskada