Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Manchester United – Swansea

Manchester United mot Swansea

Dags för första match för Man United utan Zlatan Ibrahimovic. Det spelar självfallet inte så stor roll, då Zlatan inte har varit med på plan i år alls. Därför är det andra bekymmer som laget har inför mötet med walesarna denna lördag, den 31:a mars. Bästa spelbolag erbjuder 1,40 i odds på Man United vinst idag och det är ett bet som vi på Ettkrysstva.com tänker ta.

Jose Mourinho och den röda delen av Manchester får nu fokusera helhjärtat på ligan och cupen. Man United fotbollslag åkte ju ur Champion League mot den spanska klubben Sevilla. Ska Manchester United lyckas ta en titel i år så får man fokusera på FA-cupen då ligan är i princip redan avgjord. Senaste matchen var i FA-cupen mot Brighton, Manchester United vann matchen med 2-0 och målskyttar blev Lukaku och Matic. Manchester United ligger på en 2:a plats i Premier League.

Swansea har verkligen krigat på i Premier League, med många skador och en trupp som inte många trodde skulle klara av att hålla sig kvar i högstaligan i England. Senast man förlorade i ligan var i Februari mot Brighton. Swansea spelade senast mot Tottenham i FA-cupen och förlorade med 0-3, Swansea hade tyvärr ingen chans i denna match. Spurs var alldeles för bra.

Man Uniteds Senaste Matcher

  • Manchester United 2-1 Liverpool – Vinst (10 Mars)
  • Manchester United 1-2 Sevilla – Förlust (13 Mars)
  • Manchester United 2-0 Brighton & Hove Albion – Vinst (17 Mars)

Swanseas Senaste Matcher

  • Swansea 4-1 West Ham – Vinst (3 Mars)
  • Huddersfield 0-0 Swansea – Oavgjort (10 Mars)
  • Swansea 0-3 Tottenham – Förlust (17 Mars)

Speltips för Matchen

Vår expert tror inte att Man United släpper in ett mål här. Idag är vårt speltips att det blir två-tre mål för Mourinhos Manchester. Swansea gör antingen 0 eller 1 mål enligt våra oddsproffs som väljer att satsa en hundralapp på resultaten 2,3-0,1. Vi gör det inte på Oddset Matchen, utan väljer spela på Unibet med bonus. Rätt låga odds på det, även om de är något högre vid spel på odds på nätet. Å andra sidan är vår betting expert rätt säker att vi vinner på denna bet idag. Speltips på samtliga kuponger från Svenska Spel på denna lördagsmatch är en etta utan gardering. Vill ni betta på målskytt, är det Lukaku som blir tipset.