Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Leicester – Bournemouth

Leicester Bournemouth Speltips

Ranieris Leicester City har nu inte vunnit en enda match i Premier League sedan den 20:e januari. Då besegrade laget Watford på hemmaplan. De går dock bra i engelska cupen. Där är Leicester nämligen klara för kvartsfinal mot Chelsea. Målskyttar finns det gott om i laget. Bland annat har Jamie Vardy en delad femte plats i Premier League skytteliga.

13 mål har Vardy gjort i ligan denna säsong inför matchen mot Bournemouth. Vårt speltips för matchen mellan Leicester och Bournemouth som avgörs på lördag är 2-0 till Leicester. Nedan följer en analys av läget, information om tabellen samt skador och avstängningar. Förra veckan har vi recenserat en del nya sajter som erbjuder riskfria spel. Vill du spela på Leicester, kan det vara bra att ta del av den informationen, innan du går vidare.

Kort Analys Inför Matchen Som Vi Baserar Våra Speltips På

Även Riyad Mahrez verkar ha hittat formen igen. Mahrez startade senast efter att ha stått över ett par matcher tidigare. Han såg äntligen bra ut och är definitivt en spelare som måste prestera om Leicester ska ta poäng. Det räcker inte med bara Vardy som inte är lika vass som han har varit för ett par år sedan, när Leicester lyckades skrällvinna hela Premier League. Nu är det andra uppgifter som laget står inför, nämligen att försöka hålla kvar i kampen om Europa League-platsen.

Bortalaget Bournemouth befinner sig i osäker form. Laget hade sju raka utan förlust i ligan innan man stötte på Huddersfield för två omgångar sedan. Där blev det ytterligare en stor förlust, med hela 4-1. Man förlorade även poäng i senaste omgången mot Newcastle då den matchen slutade 2-2.

Värt att notera inför denna match är att Bournemouth aldrig har förlorat mot Leicester sedan man tog steget upp i Premier League inför säsongen 2015-2016. Även om det ser jämnt ut i tabellen, är de flesta experter som publicerar speltips för Premier League överens i sin analys om resultatet idag. Leicester bör kamma hem tre poäng på hemmaplan.

Tabell: Läge inför Leicester – Bournemouth Premier League Match

Pos. Lag M V O F +/- P
8 Leicester 28 9 9 10 -1 36
11 Bournemouth 28 8 8 12 -10 32

Skador och Avstängningar i Leicester – Bournemouth möte

Leicester

  • Robert Huth – Vristskada
  • Shinji Okazaki – Knäskada

Bournemouth

  • Tyrone Mings – Ryggskada
  • Rhoys Wiggins – Knäskada