Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Lazio – Bologna

Serie A Speltips Lazio - Bologna

I italienska Serie A har Lazio gjort en finfin säsong. Det gör att vi har de bland våra säkraste bets i dagens speltips. Laget från Rom ligger för närvarande på en fjärdeplats. Det är i mångt och mycket tack vare Ciro Immobile, en forward i sina bästa år. Ciro har stått för hela 24 mål på 25 spelade matcher i Serie A. Lazio har även mycket fin statistik mot söndagens motståndare Bologna.

De har hela nio matcher utan förlust. I ligan så kommer Lazio från först en förlust mot Juventus för att sen kryssa mot Cagliari. Bra säsong lär fortsätta efter dagens kommande vinst mot Bologna, ett lag som inte har gjort lika bra ifrån sig på sistone.

Gästerna från Emilia-Romagna i norra Italien har inget vidare facit inför matchen mot Lazio. Laget kommer från två raka förluster där de inte har lyckats göra mål. Få mål och få poäng, vilket medför att Bologna ligger på en tolfteplats i ligatabellen. Bolognas bäste målskytt i dagsläget är Mattia Destro. Han har endast stått för sex mål, vilket säger en del. Målproduktionen lagen emellan i inbördesmöten har det inte varit något fel på. Båda lagen har gjort mål i de senaste fyra av fem matcherna som lagen har spelat sinsemellan. Det gör att vi tror på en målrik match idag.

Europatipset kupong tippar vi en etta, en hemmavinst för Lazio känns som ett bra speltips. Dessutom lägger vi även 20 kronor på matchresultat, där vi kör ett systembet. Vi satsar på att Lazio gör två eller tre mål idag mot Bolognas ett. Det blir spännande att följa matchen live ikväll.

Ligatabell och Serie A Placeringar inför Mötet mellan Lazio och Bologna

Placering Lag M V O F +/- P Form
4 Lazio 28 16 5 7 +30 53 F-O-O-V
12 Bologna 28 10 3 15 -7 33 V-V-F-F

Skador och Avstängningar i Matchen Lazio – Bologna

Lazio

  • Martin Caceres – Knäskada
  • Sergej Milenkovic-Savic – Överbelastad

Bologna

  • Andrea Poli – Vadskada
  • Godfred Donsah – Överbelastad