Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Las Palmas – Villareal

Nu är vi åter i Spanien och det är dags för speltips för matchen där Villareal besöker Kanarieöarna och Las Palmas. Det går tungt för hemmalaget just nu. De har inte vunnit på sex raka matcher. I början på 2018 släppte Gran Canaria klubben en av sina nyckelspelare Viera för spel i Kina. Las Palmas har det tufft i bottenstriden, där de bara har lyckats med att vinna fem matcher av 27. Inte mycket för ett lag som gör allt för att få stanna kvar i toppdivisionen nästa säsong.

Las Palmas Har Problem

Målskyttet är ett problem för klubben då deras bästa målgörare Jonathan Calleri har bara gjort 7 mål på 26 matcher i ligan, man har inte lyckats göra mer än 1 mål på de senaste 6 matcherna. Det är värt att notera är att anfallaren Emmanuel Emenike tillbaka i träning efter skada. Las Palmas blev uppflyttade säsongen 2014/2015 och lyckades komma på en 14 plats säsongen efter i La Liga. Man förlorade senast mot ett stark Celta Vigo borta med 2-1, Las Palmas skapade ett par chanser men Celta var det bättre laget och vann till slut, även trots det att bettingbörsen Betfair tippade emot deras seger.

Villareal Har Det Tufft De Med

Villarreal har haft det väldigt tufft på senare tid. Man åkte ut från Europa League mot Lyon och har bara tagit en vinst på dem 8 senaste matcherna. Även om det har gått dåligt så ligger Villarreal på en 6e plats i ligan och slåss om Europaspel inför nästa säsong, laget åkte även ut ur cupen “Copa Del Rey” mot Leganés i Januari. Villarreal har gått mållösa dem 2 senaste matcherna, I Januari sålde laget sin främsta målskytt Cédric Bakambu som gjorde 9 mål på 15 matcher.

Bakambu valde spel i China för att spela för Beijing Guoan FC. Främsta målgöraren för laget i ligan är Carlos Bacca som gjort 8 mål på 25 matcher. Villarreal förlorade sin senaste match med 0-2 efter en väldigt svag prestation på Estadio De La Cerámica.

Sammanfattningen och Speltips

Senast lagen spelade mot varandra blev det målkalas och Villarreal vann med hela 4-0. Denna gången tror jag inte att det blir lika många mål då inget av lagen har visat någon riktig mål form på senaste tid. Det gör att matchen inte rekommenderas för spel på Måltipset. För att inte hamna efter i botten så måste Las Palmas göra en bra match. Speltips här blir ett oavgjort resultat. Vi tror på 1-1 i denna match.