Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Las Palmas – Real Madrid

Las Palmas Real i La Liga

La Liga är tillbaka efter landslagsuppehållet idag, lördag. Bland matcherna som spelas idag är Las Palmas mot Real Madrid omgångens andra bästa. Favoriten hos de flesta fotbollsfansen är självklart Barcelonas bortamatch mot Sevilla. Men även här på Kanarieöarna blir det intressant att se hur Real Madrid ser ut efter det att alla spelare är tillbaks. Vinstchanserna i ligan är mer eller mindre borta för Real, men jakten på andra plats blir nog motiverande nog för Zidane för att vinna här. Notera att Cristiano Ronaldo missar kvällens möte.

Det ser tufft ut för Las Palmas i botten av tabellen. Laget har inte lyckats vinna sedan den 5 Februari, alltså har man spelat 7 matcher i La Liga utan vinst. Man spelade senast mot Deportivo på bortaplan och lyckades få med sig 1 pinne hem. Las Palmas lyckades redan ta ledningen i 3:e minuten genom Alen Halilovic. Men i några minuter senare gjorde Deportivo mål och matchen slutade alltså 1-1.

Senaste Real Madrid förlorade var den 27 Februari mot Espanyol med 1-0. Nu har man tagit 4 raka vinster och ser starka ut igen. Känns som Zinedine Zidane har fått kontroll över laget igen. Real Madrid spelade senast mot Girona och det var en match med många mål. Matchen slutade 6-3 till Real, blev dagens målrikaste på Måltipset och matchhjälte blev Cristiano Ronaldo med 4:a mål.

Senaste Matcher Las Palmas

  • Celta Vigo 2-1 Las Palmas – Förlust (5 Mars)
  • Las Palmas 0-2 Villarreal – Förlust (11 Mars)
  • Deportivo – Las Palmas – Oavgjort (17 Mars)

Senaste Matcher Real Madrid

  • PSG 1-2 Real – Vinst (6 Mars)
  • Eibar 1-2 Real – Vinst (18 Mars)
  • Real 6-3 Girona – Vinst (18 Mars)

Speltips Las Palmas – Real Madrid

Vi tror på en ny vinst för Real Madrid. Det blir två eller tre mål för bortalaget. Las Palmas borde vara nöjda, om de lyckas göra ett mål. Vi tror dock på 0-2,3 som resultat tips på Lången och en klar tvåa som speltips för Topp- och Stryktips kuponger. Dags för Karem Benzema att äntligen göra mål nu när CR är borta. Vill ni spela på målskytt, är det han som är vårt bästa tips.