Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Köln – Bayer Leverkusen

Köln - Bayer Leverkusen Speltips Bundesliga

Tyska bottenlaget Köln är inne i en negativ trend i Bundesliga igen. De ligger hjälplöst sist i tabellen och det mesta talar för att man hittar Köln en division lägre när man ska sparka igång nästa säsong i Tyskland. Med endast en vinst på de senaste sju spelade matcherna så står man inför en tuff uppgift mot ligafyran Bayer Leverkusen. Det här känns som en omöjlig uppgift vid första ögonkastet. Men visst har vi sett större skrällar, så vår expert kommer inte att vara förvånad, om något går snett för Bayer.

Speltips för denna match är dock en klar seger för Bayer. Vi tror att matchen kommer att sluta med 0-3 eller 1-4. Kölns största svaghet denna säsong har varit det bristande försvarsspelet då man har släppt in hela 49 mål vilket är mest i ligan. Man har även släppt in mål i samtliga av de sju senaste matcherna. Just därför tror vi på att Bayer gör många mål i denna söndagsmatch som även finns med på dagens Europatipset kupong.

Bayer Leverkusen går mycket fint och blir en spik på våra speltips idag. De ligger på en fjärdeplats i Bundesliga ligan med endast två poäng upp till tvåan Schalke 04. En fördel som har lett till en framgångssäsong i år är att Bayer Leverkusen har så många formstarka spelare. Bland annat har de yttern Leon Bailey med i truppen, Bailey som har stått för nio fullträffar denna säsong. Leverkusen har även anfallaren Lucas Alario som i förra omgångens 2-0-vinst mot Borussia Mönchengladbach stod för ett fint mål samt för en assist.

Bayer Leverkusen har inte förlorat mot Köln på de senaste fyra matcherna och grejar segern även denna söndag. Kanske har de tagit över andra plats i Bundesliga om några timmar. Det beror dock inte bara på de själva, utan även på hur bra det går för Schalke idag. Bra läge för live betting på nätet, då Köln kan överraska i inledningen av matchen, men klarar knappast alla 90 minuter idag.

Bundesliga Tabell och Placeringar inför matchen Köln – Bayer Leverkusen

Placering Lag M V O F +/- P Form
4 Leverkusen 26 12 8 6 +14 44 V-F-V-V
18 Köln 26 4 5 17 -24 17 O-V-F-F

Skador och Avstängningar i mötet Köln – Bayer

Köln

  • Milos Jojic – Höftskada
  • Birk Risa – Muskelskada
  • Christian Clemens – Sträckning

Bayer Leverkusen

  • Lars Bender – Fotskada
  • Wendell – Fotskada
  • Tin Jedvaj – Lårskada