Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Juventus – Udinese

Söndagens mest intressanta match i Serie A är den mellan Juve och Udinese. Den gamla damen gör det igen, tycker vi i våra speltips. Juventus har inte kommit upp till den standard de brukar vara i, men ändå lyckades man besegra både Lazio och Spurs på bortaplan. Juventus senaste match i Serie A mot Lazio slutade med 1-0 efter ett sent mål från Argentinaren Paulo Dybala, det var anfallarens första start sedan den 6e Januari mot Cagliari. Juventus ligger för närvarande 2a i Serie A liga med en match mindre spelad än Napoli. Vi på Ettkrysstvå tippar Juves vinst med 2,3,4 – 0.

Viktiga Nyheter inför Matchen

Anfallsparet Dybala och Higuain har gjort 29 mål tillsammans i ligan. På Onsdagskvällen mötte man Tottenham på Wembley och lyckades ta sig vidare i Champions League efter att ha vunnit matchen med 2-1. Målen kom från Dybala och Higuain. Juventus har inte förlorat på 21 raka matcher i alla tävlingar. Efter bortgången av Fiorentinas mittback Davide Astori så blev många matcher uppskjutna i Serie A förra veckan. Udinese skulle spela mot Fiorentina. Massimo Oddo och Udinese har det väldig jobbigt just nu då man har 3 raka förluster i ligan.

På de senaste 3 matcherna har man gjort 1 mål. Känns inte som mycket går i rätt riktning för Udinese Calcio under februari månad, får hoppas att Mars månad blir betydligt trevligare. Udineses spelade senast mot ett stark Sampdoria där Duvan Zapata gjorde ett vackert mål för motståndarlaget. Udinese lyckade aldrig kontrollera matchen och förlorade med 2-1. Massimo Oddo och hans lag har bara en vinst under 2018. Vinsten kom mot Genoa den 28 Januari.

Speltips från Expert

Förra gången Udinese och Juventus spelade mot varandra var en händelserik match. Udinese lyckades ta ledningen efter bara åtta minuter in i matchen. Juventus fick dessutom ett rött kort tidigt i matchen men ändå lyckades inte Udinese att vinna. Matchen slutade med hela 2-6 till Juventus. Mittfältaren Sami Khedira gjorde ett hattrick för Juventus.

Vi tror inte att det kommer att sluta helt annorlunda idag, men tippar på betydligt färre mål. Vår expert har Juve som spik i dagens speltips. Det gäller inte bara denna artikel, utan även Europatipset och Topptipset, där denna match också finns med. Hemmavinst utan någon som helst tvivel.