Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Juventus – Milan

Matchen mellan Juventus och Milan Bild Serie A

Intressant match i Serie A att betta på. Juventus är självklara favoriter mot ett Milan som inte längre är ett topplag i Italien. Juventus borde vinna det här, men matcherna mellan dem och Milano är aldrig enkla för något av lagen.  Juventus leder förvisso ligan med två poäng före Napoli och är riktigt motiverade. Poängtapp här kan innebära att Serie A-vinsten i år kan vara borta. Visst ligger allt fokus på CL-vinst, men de tackar säkert inte nej till en ny ligavinst i Italien.

Juventus spelade senast mot nykomlingarna SPAL och lyckades bara få med sig 1 poäng. Matchen slutade 0-0 och det var en stark prestation från SPAL men ett fiasko för Juventus. Inför matchen hade Juventus 5 raka vinster. Nu ska man möta Milan och Juventus har vunnit dem 3 senaste mötena mot Milan. Spelsajter bjuder på 1,60 i odds på hemmaseger, vilket är klart godkänt.

Milan åkte ur Europa League efter förlusten mot Arsenal. Nu har man ligan att fokusera på och en final i Coppa Italia mot Juventus. Milan ligger på en 6:e plats i ligan och har chans att ta sig till Champions League nästa säsong. Senaste matchen Milan spelade var mot Chievo och matchen slutade 3-2 till Milan efter sent mål av André Silva.

Senaste Juventus matcher

  • Genoa 0-1 Milan – Vinst (11 Mars)
  • Arsenal 3-1 Milan – Förlust (15 Mars)
  • Milan 3-2 Chievo – Vinst (18 Mars)

Senaste Milan matcher

  • Juventus 2-0 Udinese – Vinst (11 Mars)
  • Juventus 2-0 Atalanta – Vinst (14 Mars)
  • SPAL 0-0 Juventus – Oavgjort (17 Mars)

Speltips Juventus – Milan

Milan gör en del mål och här blir det nog ett mål för bortalaget, men inte fler. Juventus gör antingen ett eller två mål idag. Gardering på Stryk- och Topptipskupongerna – 1X. Speltips för resultat bets: 1,2 -1. Det finns en rad bättre fotbollsmatcher idag som är lätta att tippa. Vi rekommenderar er att hålla er borta från spel på detta Serie A-möte. Milan kan mycket väl skrälla och vinna mot alla odds och speltips.