Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Inter – Napoli

Oftast är det så att toppmatcher blir våra favoritmatcher att ge speltips på. Så är inte fallet här. Det är så svårtippat att det inte är sant. Matchen mellan Inter och Napoli får en helgardering från oss. Vi vill inte ens försöka oss an att gissa resultat i denna match. Lycka till ni som anser er vara specialister på italiensk fotboll. Idag vågar vi inte säga vad vi tycker. Det enda vi har att säga är att det finns enklare matcher att välja för betting idag, söndag.

Inför Inter mot Napoli: nyheter

Vill ni ändå att försöka betta på matchen, kan det vara bra med några nyheter och kort analys inför mötet mellan Inter och Napoli. Efter bortgången av Fiorentinas mittback Davide Astori så blev många matcher uppskjutna i Serie A förra veckan. Därför kommer förra omgångens information om Inter att kvarstå då Inter inte har spelat någon match sedan den 24 Februari mot Benevento.

Inter spelade senast mot Benevento som ligger sist i ligan, man lyckades vinna efter att båda mittbackarna i laget gjorde mål. Inter har inget Europaspel denna säsongen och åkte ur Italienska cupen mot sina rivaler Milan efter mål av Patrick Cutrone. Inter gick verkligen som tåget i inledningen av säsongen och har tappat lite under dem senaste månaderna, många spelare som har underpresterat under tränaren Luciano Spalletti. Kaptenen och stjärnanfallaren Mauro Icardi har gjort 18 mål på 22 matcher i Serie A. Laget har inte spelat match sedan två veckor tillbaka, förväntar mig ett utvilat Inter som presterar.

Speltips: satsa på Inter då

Luciano Spalletti mot Maurizio Sarri, Inter mot Napoli. Senaste matchen slutade 0-0. Inter har inte vunnit över Napoli sedan April 2016. Vem vinner idag? Vi har haft en hetsig diskussion på Ettkrysstvå redaktionen och har kommit fram att vi måste ge speltips, oavsett vad vi själva tycker om matchen. Därför säger vi 1-0 till Inter.