Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Huddersfield – Swansea

Rätt mycket går att skriva om de flesta matcherna i dagens speltips, men inte om denna. Mötet mellan Huddersfield och Swansea känns som ett av de tråkigaste i Premier League. Så är fallet i alla fall i år. Efter en stark inledning av säsongen så går Huddersfield betydligt tyngre nu. De är ett mittenlag som inte riskerar nedflyttning, om du får fråga vår speltips expert.

Bra målvakt och bra inledning av säsongen har gjort sitt. Efter att ha brutit en tung förlustsvit genom att slå Bournemouth samt West Bromwich föll Huddersfield nu senast mot topplaget Tottenham Hotspurs. I denna match förlorade man med 2-0. Huddersfield har haft stora problem med försvaret. De har släppt in mål i samtliga av de senaste tolv matcherna. Det gör att vi tippar på att Swansea gör mål idag.

Swansea grejar nog oavgjort i denna match, men vi föredrar att ni inte går på detta speltipset, utan struntar helt i att betta på denna Premier League match. Det finns betydligt bättre alternativ på dagens spelkuponger. Men tillbaka till matchen nu. Efter att Carlos Carvalhal tog över har Swansea gott fint. De har klättrat i ligan och är även vidare i FA Cupen genom att slå ut Sheffield Wednesday.

Swansea gjorde en mycket fin insats i förra omgången då man besegrade West Ham hemma med hela 4-1. De har haft det svårt på bortaplan under de senaste omgångarna. De har inte lyckats vinna på de fem senaste bortamatcherna. Kryss känns som ett helt korrekt utgångstips här och 0-0 tippas hos Betser Odds.

PL Tabell inför Huddersfield mot Swansea

Tabell Placering Lag M V O F +/- P Form
13 Swansea 29 8 6 15 -17 30 O-F-V-V
15 Huddersfield 29 8 6 15 -25 30 V-F-V-F

Skador och Avstängningar i Huddersfield – Swansea

Huddersfield

  • Aaron Mooy – Knäskada
  • Elias Kachunga – Knäskada
  • Sean Scannell – Muskelskada

Swansea

  • Leroy Fer – Avstängd
  • Angel Rangel – Okänd
  • Wilfried Bony – Okänd
  • Renato Sanchez – Okänd