Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Everton – Man City

Everton mot Man City i Premier League

Hade matchen mellan Everton och Man City spelats för tre-fyra år sedan, vore det en av omgångens bästa PL-matcher. Nu är så inte längre fallet. Man City är absolut bäst i ligan, medan Everton går det oerhört tungt för. Det blåa laget i Liverpool har nu två raka vinster i Premier League. Viktigt för Everton att hitta formen nu i slutet av säsongen för att avsluta med flaggan i topp.

Everton ligger på en stabil mittenplacering i ligan. Senaste matchen spelade man mot Stoke City och vann med 2-1. Målskytt blev Cenk Tosun med 2 mål. Viktigt för Everton att ha en anfallare i målform som Cenk Tosun. Hos Royal Panda får vi 1,55 på Man Citys vinst, vilket är dagens bästa deal.

I Champions league väntar Liverpool för Manchester City, blir två tuffa matcher för dem. Men innan dess måste man fokusera på ett annat Liverpool lag nämligen Everton. Man City skulle spela mot Brighton men matchen blev uppskjuten på grund av FA-cupen. Senaste matchen som Manchester City spelade i ligan var mot Stoke då laget vann på bortaplan med 0-2.

Senaste Everton matcher

  • Burnley 2-1 Everton – Förlust (3 Mars)
  • Everton 2-0 Brighton – Vinst (10 Mars)
  • Stoke 1-2 Everton – Vinst (17 Mars)

Senaste Man City matcher

  • Manchester City 1-0 Chelsea – Vinst (4 Mars)
  • Manchester City 1-2 Basel – Förlust (7 Mars)
  • Stoke 0-2 Manchester City – Vinst (12 Mars)

Speltips Everton – Man City

Speltips för matchen mellan Everton och Manchester City är självklart en tvåa. Everton kan nog göra ett mål här hemma denna lördag, men inte mer än så. För Man City känns det att det är dags att göra tre mål. Fyra blir för mycket, men tre är lagom, om vi kikar på statistiken över senaste fotbollsmatcher. Tvåa utan gardering gillas på veckans Stryktipset och dagens Topptipskupong. Spela gärna på Man City även på multipla kuponger för att göra oddsen något högre.