Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Everton – Brighton

Everton Brighton Speltips

Genomgång av lördagens Premier League matcher fortsätter med Everton – Brighton speltips. Everton har väldigt väldigt ojämna inför detta mötet överlag. De kommer ifrån två förluster där spelarna inte alls har kommit upp i PL-nivå. Eller åtminstone upp till den klass som vi är vana av att se från Everton i hemmaligan. Försvaret har haft svårt att hålla tätt då de inte lyckats hålla nollan på hela tio fotbollsmatcher i rad.

Om man dock bortser från matchen mot Man United, har Everton inte förlorat på hemmaplan på hela sju matcher i Premier League. Nyförvärvet Tossun hoppas fortsätta sin målproduktion då han gjorde sitt första mål för Everton i förra PL-omgång.

För Brighton går det väldigt bra just nu. Det gör att vi i våra speltips tror att det blir ett oavgjort borta mot Everton idag. Brighton Hove har inte förlorat på sex matcher. Dessutom har de varit första lag att göra mål i samtliga av de sex. Nu är det även så att Brighton har en anfallare i form av Glenn Murray som har gjort mål i två matcher i rad.

Detta gör att Murray ligger just nu på en delad åttondeplats med sina 11 fullträffar i Premier League skytteliga. Laget kommer från nu senast ifrån en stark hemmaseger mot superklubben Arsenal där slutresultatet blev 2-1 till Brighton. På Topptipset garderar vi med 1X2. Samtidigt så är vårt tips från expert på odds att du hellre tippar på andra matcher än denna. Är Rooney på gott humör, kan det bli en trepoängare här för Everton inför hemmapubliken.

Tabell och Placeringar inför Everton – Brighton matchen

Placering Lag M V O F +/- P Form
10 Brighton 29 8 10 11 -10 34 O-V-V-V
11 Everton 29 9 7 13 -16 34 F-V-F-F

Skador och Avstängningar i Everton – Brighton

Everton

  • Ashley Williams – Avstängd
  • Eliaquim Mangala – Okänd
  • James McCarthy – Brutet ben
  • Maarten Stekelenburg – Okänd

Brighton

  • Lewis Dunk – Disciplinära skäl
  • Ezequiel Schelotto – Hjärnskakning
  • Jiří Skalák – Okänd
  • Steve Sidwell – Ryggskada