Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Chievo – Sassuolo

Chievo Sassuolo Serie A Speltips

Chievo mot Sassuolo i ett viktigt bottenmöte i Serie A. Speltips från expert på denna fotbollsmatch blir 1X. Chievo går tungt. Bortsett från vinsten mot svaga Cagliari för ett par ligaomgångar sedan har laget inte vunnit i ligan sedan slutet på november 2017. Hemmalaget som ligger på plats nummer 14 i Serie A inför helgens möte mot Sassuolo har även spelat tio matcher i rad utan att lyckats hålla nollan. Ett rätt dåligt facit alltså.

Chievo har dock bra spelhistorik mot Sassuolo. De har inte förlorat på de senaste fem inbördesmötena. Det fattas tunga namn i startelvan inför detta möte, bland annat Roberto Inglese som leder den interna skytteligan i Sassuolo. Dessutom saknas även den formstarka mittfältaren Emanuele Giaccherini i truppen. Fullständig lista över spelare som missar dagens match hittar du längre ner i artikeln.

Nu över till Sassuolo och varför vi inte vågar satsa pengar på kryss i denna match. Visst går det dåligt i ligan för både Chievo och Sassuolo. Det senare laget kämpar för överlevnad då man endast har tre poäng ner till Serie A nedflyttningsstrecket. De har inte vunnit sedan årsskiftet och bara tagit ynka tre poäng på de senaste åtta matcherna.

De är ännu sämre än Chievo, med andra ord. Sassuolo har även ett tungt tapp i form av Domenico Berardi som är avstängd i bortamatchen. Timo Letschert samt Alessandro Matri missar även de detta italienska fotbollsmöte, båda på grund av skador. Visst känns det lockande med 1X som speltips, men vår expert på Serie A vågar satsa allt på en hemmavinst. De känns aningen vassare och måste vinna någon gång.

Ligatabell Serie A inför Chievo – Sassuolo

Position Lag M V O F +/- P Form
14 Chievo 26 6 7 13 -20 25 F-F-V-F
16 Sassuolo 26 6 5 15 -31 23 F-O-F-F

Skador och Avstängningar i matchen mellan Chievo och Sassuolo

Chievo

  • Roberto Inglese – Knäskada
  • Emanuele Giaccherini – Lårskada
  • Alessandro Gamberini – Muskelskada
  • Emanuel Vignato – Influensa

Sassuolo

  • Domenico Berardi – Avstängd
  • Timo Letschert – Korsbandsskada
  • Alessandro Matri – Vadskada