Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Celta Vigo – Malaga

Celta Malaga Speltips La Liga

För Guidettis Celta Vigo går väldigt ojämnt i La Liga. De har inte riktigt hittat flytet under säsongen, vilket visar sig i tabellen, där Celta nu finns parkerad på en tiondeplats. Få oddsexperter tror på Celtas succé i sina speltips. Vi helgarderar i dagens match mot Malaga. Tyvärr är mötet med på Europatipset idag, annars hade vi avstått från spel på denna spanska ligamatch helt.

Det som gör att Celta Vigo kan kamma hem det här är att de har två formstarka poängspelare. Vi syftar nu på Iago Aspas och Maxi Gomez som båda tillsammans noteras för 30 mål på 27 ligamatcher denna säsong. Att Malaga inte har vunnit på femton matcher talar sitt tydliga språk. De ligger klart sist i La Liga, vilket säkert är en katastrof för alla Malaga fans som fortfarande kommer ihåg succéåren, när klubben var med i Europacupspel. Nu ligger de alltså sist i tabellen och flyttar ner till Segunda nästa säsong.

Visst är många fotbollsfans besvikna med Celta Vigos fotbollssäsong. Men årets besvikelse är utan tvekan deras motståndare i söndagens kanske tråkigaste Europatipset match. Med endast 13 inspelade poäng och med bara tre vinster i ligan så kan Malaga redan nu börja slipa på laget nästa år.

Om man ska ta något positivt med sig till mötet mot Celta Vigo så är det att man har vunnit de två senaste inbördes mötena. Måste vi välja endast ett alternativ för denna La Liga match, väljer vi ett kryss. Vid halvgardering, blir det X2, då vi har lite mer förtroende i Malaga än Celta. Oddssättare håller med oss och har Malaga som svaga favoriter.

La Liga Tabellplaceringar inför Celta Vigo – Malaga

Plats Klubb M V O F +/- P Form
10 Celta Vigo 28 11 5 12 +3 38 V-F-V-F
20 Malaga 28 3 4 21 -29 13 F-F-F-F

Skador och Avstängningar i matchen mellan Celta Vigo och Malaga

Celta Vigo

  • Daniel Wass – Ryggskada

Malaga

  • Keko – Benskada
  • Juanpi – Ryggskada