Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bournemouth – Spurs

Premier League speltips idag handlar i mångt och mycket om denna spännande fotbollsmatch. Bournemouth tar emot Spurs. Eddie Howes lag spelade sin senaste match i engelska toppligan på King Power Stadium mot Leicester. Bournemouth lyckades ta ledningen efter straff som Joshua King rullade in säkert efter bara 37 spelade minuter. Laget var riktigt nära på att vinna matchen men i 90:e minuten gjorde Leicesters stjärnspelare Riyad Mahrez mål och matchen slutade 1-1.

Läget i Bournemouth

“The Cherries” som Bournemouth kallas för har inte vunnit på tre raka matcher i Premier League. Managern Eddie Howe kommer verkligen få fundera på det taktiska när dem ska ställas mot Tottenham Hotspurs i nästa omgång, Bournemouth har inte lyckats göra mål på Spurs i de fyra senaste mötena. Det känns som att anfallarna Callum Wilson och Joshua King får träna avslut inför helgens möte, Wilson och King har gjort elva mål i ligaspelet tillsammans.

Läget i Spurs inför Bortamatchen

Tottenham fortsätter att gå starkt i ligan efter att vunnit senast mot Huddersfield med 2-0. Spurs ligger på en 4e plats i ligan. Tottenham gjorde ingen supermatch mot Huddersfield, men man plockade 3 enkla pinnar genom att vara effektiva framför mål och sedan spelade man bara av matchen. Tror att många hade tankarna redan på nästa match som skulle spelas mot Juventus. Tottenham spelade sin sista Champions League match under Onsdagen. Då förlorade de mot Juventus med 1-2 trots en bra insats av Spurs.

Det finns vissa sekvenser i matchen där man kan diskutera straff eller inte som hade kunnat påverka matchen. Tottenhams stjärnspelare Heung-Min Son är i strålande form, ger spurs väldigt många alternativ i djupled. Han är snabb, bra med båda fötterna och går rakt mot mål. Sydkoreanen har gjort 5 mål på dem 3 senaste matcherna. En spelare som har varit lite i skuggan under Harry Kane.

Speltips från Ettkrysstvå

Dags då för vår tipsexpert från Ettkrysstvå gänget att bjuda på speltips för denna match. Tvåan ger 1,80 tillbaka hos Scandibet odds och det är lockande. Det känns som att det kommer bli väldigt tufft för laget i södra England. Bournemouth har inte vunnit mot Spurs på de senaste fem matcherna och vi har svårt att se att detta händer idag. Bournemouths tränare Eddie Howe har verkligen något att fundera över inför mötet på söndag. Vi tippar på en klar Spurs vinst med 2-0.