Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bayern – Hamburg

Finns det någon given match i dagens speltips så är det match nummer 1 på de flesta tipskuponger denna lördag. Det här är verkligen en kamp mellan David och Goliat. Bayern som är topp-tre i Europa möter den (med fotbolls mått mätt) lilla Hamburg. Den solklara tabellettan mot nedflyttningplacerat lag i Bundesliga. Bayern går som vanligt mycket fint i ligan och med 20 poäng ner till andraplatsen och ingen förlust på 18 matcher mår de bra. Det är inte mycket som inte talar för att Bayern inte skulle ta Bundesliga även denna säsong.

Bayern är även vidare i Champions League efter att ha slagit ut turkiska Besiktas. Lagen sinsemellan så talar statistiken sitt tydliga språk. Storklubben har vunnit mot Hamburg i de sju senaste mötena. De har inte förlorat på de sexton senaste. Speltips för denna Bundesliga match kan inte vara något annat än en solklar hemmaseger för Bayern.

Som texten över kanske tyder så är det inte mycket som talar för att Hamburg ska ens ta en pinne när man åker söderut och besöker den stora och fina Allianz Arena nu på lördag. Man har alltså nio förluster i rad. Det gör att Hamburg ligger hjälplöst näst sist i Bundesliga tabellen (se nedan). Det krävs ett större mirakel för att “die roten Hosen” ska kunna stå upp mot Bayern Munchen idag.

Lagets ledning försöker förvisso göra drastiska förändringar för att få en ändring på den tråkiga situationen. Bland annat blev det klart under torsdagen att Hamburg avsätter ordförande Heribert Bruchhagen samt sportchefen Jens Todt. Det återstår att se om dessa beslut hjälper, men de gör det knappast i matchen mot Bayern.

Bundesliga Tabell inför Bayern – Hamburg

Pos. Lag M V O F +/- P Form
1 Bayern 25 20 3 2 +41 63 V-V-O-V
17 Hamburg 25 4 6 15 -17 63 F-F-F-O

Skador och Avstängningar i Matchen mellan Bayern Munchen och Hamburg

Bayern

  • Kingsley Coman – Ankelskada
  • Manuel Neuer – Fotskada
  • James Rodriguez – Okänd

Hamburg

  • Nicolai Muller – Okänd
  • Albin Ekdal – Ankelskada
  • Lewis Holtby – Okänd