Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bayern – Borussia

Tyskland Speltips Bayern Borussia Dortmund

Storklubben Bayern Munchen har bara förlorat tre matcher i tyska ligan denna säsong. De har tagit sig vidare i Champions League och kommer att möta Sevilla där i kvarten. Robert Lewandowski från Polen är årets bästa målskytt i Bayern. Han har gjort 23 mål på 25 matcher. Bayern förlorade senast mot förra årets skräll RB Leipzig med 2-1. Svag prestation från Bayern Munchens sida men Leipzig spelade bra och förtjänade sin vinst. Nu är de säkert sjukt motiverade att visa att de är bättre än så och odds sidor tippar deras vinst.

Borussia Dortmund går väldigt bra i ligan och har inte förlorat sedan i December. Man åkte ur Europa League mot Red Bull Salzburg och har nu Bundesliga att fokusera på. I januari sålde man sin stora spelare Pierre-Emerick Aubameyang till Arsenal. Ersättaren blev Michy Batshuayi som har nu gjort 6 mål på 7 matcher i ligan. Dortmund spelade senast mot Hannover och vann med 1-0. Målet kom från Batshuayi i den 24:e minuten.

Senaste Bayern Matcher

  • Bayern Munchen 6-0 Hamburg – Vinst (10 Mars)
  • Besiktas 1-3 Bayern Munchen – Vinst (14 Mars)
  • RB Leipzig 2-1 Bayern Munchen – Förlust (18 Mars)

Senaste Borussia Dortmund Matcher

  • Dortmund 3-2 Frankfurt – Vinst (11 Mars)
  • Red Bull Salzburg 0-0 Dortmund – Oavgjort (15 Mars)
  • Dortmund 1-0 Hannover – Vinst (18 Mars)

Speltips Bayern – Borussia

Med tanke på hur dåligt det gick för Bayern i förra, blir det säkert ett högt motiverat lag de ställer ut med i dag. Matcherna mot Borussia är alltid viktiga för fansen. Speltips här blir därför en spiketta. Tre-fyra mål för hemmalaget och max ett mål för gästerna. En intressant match att ta med på Måltipset, men ännu mer lockande känns det med spel på resultat på Bomben eller Oddset Matchen. Vi kommer säkert att följa detta Bundesliga toppmöte live och rekommenderar er att spela på 2-1 vinst för Bayern, om ni lirar på matchresultat. Räkna med en del heta känslor och en fantastisk fotbollsupplevelse.