Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Barcelona – Atletico

Barcelona Atletico La Liga speltips

Supermatchen i La Liga idag. Barcelona möter Atletico Madrid. Speltips dags. Det är det tredje största mötet i spanska ligan efter Madrid-derby och Clasico matcher. Barcelona går i stort sett prickfritt i ligan, precis som de brukar. På 26 matcher har Messi och Suarez med gänget tagit tjugo vinster och endast spelat sex kryss. Det innebär att Barca inte har förlorat i La Liga inför denna drabbning. Lionel Messi som inte behöver någon större presentation har stått för hela 23 mål och 12 assist på 26 spelade ligamatcher denna säsong. Oerhört svårtippat då båda lag befinner sig i god form, men vi måste gå live med speltips och då väljer vi satsa pengar på Barcelonas vinst.

Formen för Messi är äntligen på topp då han på de tre senaste matcherna gjort fyra mål. Bra facit! Även uruguayanen Luis Suarez har gjort en mycket bra säsong med hela tjugo mål på 23 spelade matcher. Barcelonas defensiv har också fungerat riktigt bra. Laget har endast släppt sex mål på hemmaplan denna säsong. Inför matchen mot Atletico kommer de från ett kryss mot ett välspelat Las Palmas från Kanarieöarna.

Atletico Madrid har inför matchen mot Barcelona åtta raka vinster. De har gjort hela tio mål på de tre senaste bortamatcherna. Förutom skadade Stefan Savic och Lucas Hernandez har Atletico truppen intakt. Alla nyckelspelare är tillgängliga inför det viktiga mötet. Bästa målskytt i La Liga för klubben är inför matchen Antoine Griezmann. Han gjorde femton mål på 23 matcher. Diego Costa som anlände i januari har redan hunnit stå för tre fullträffar på sju spelade matcher. En målrik tillställning är att vänta då båda lagen har gjort mål på samtliga av de fem senaste inbördesmötena.

La Liga tabell inför Matchen mellan Barcelona och Atletico

Position Lag M V O F +/- P Form
1 Barcelona 26 20 6 0 +56 66 V-O-V-O
2 Atl. Madrid 26 18 7 1 +34 61 V-V-V-V

Skador och Avstängningar i Barcelona och Atletico

Barcelona

  • Nelson Semedo -Lårskada
  • Sergi Samper – Vristskada
  • Jose Arnaiz – Ljumskskada

Atletico

  • Lucas Hernandez – Lårskada
  • Stefan Savic – Lårskada