Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Barcelona – Athletic Bilbao

Barcelona Athletic La Liga Speltips

I Spanien och överlag går Barcelona fortsatt som tåget. Oavsett hur bra Athletic spelar, faller våra speltips nästan alltid på Barca. Nu är de inne på en riktigt bra säsong och Messi lär få Guldbollen nästa gång igen. Efter 28 spelade ligamatcher noteras katalanerna för 22 vinster, sex kryss och noll förluster. Det går även fortsatt fint i Champions League då man under onsdagen slog ut Chelsea efter en komfortabel 3-0 vinst på hemmaplan. Bra idé att satsa 100 kr på Barcelona idag och hämta oddsbonus. Vår expert är dock subjektiv, då han är Barcafan.

Bäste målskytt i La Liga är inte helt överraskande Lionel Messi med 24 mål på 27 spelade fotbollsmatcher. Argentinaren Messi och anfallskollegan Luis el Pistolero Suarez har stått för den övervägande delen av storklubbens målproduktion och har tillsammans levererat hela 45 mål på 52 ligamatcher. Kanske är det bara bra att Neymar flyttade till PSG, vem vet.

För Athletic Bilbao går däremot inte som lagets fans hade hoppats inför säsongsstart. Det har varit ganska ojämnt för baskerna och efter uttåget mot Olympique Marseille i torsdags får man se till att avsluta ligan på snyggast möjliga sätt. Inför denna match mot Barcelona så finns det inte mycket som talar för Athletics fördel. Tio Tidningars Tips här är en etta och så tippar även odds experter hos Redbet, Betsson och Unibet.

Vi tror på ytterligare en komfortabel seger för Barcelona, denna gång med två eller tre mål mot noll. Bortaspelet har inte fungerat under den sista tiden för Athletic Bilbao. Med endast en vinst på de senaste fem bortamatcherna så krävs det ett smärre mirakel för baskerna och man vill lämna Camp Nou med poäng. Värt att notera är att Barcelona har tre raka vinsterna mot Athletic i inbördesmöten. Allt talar för en ny seger för Barca idag.

La Liga Tabelläge inför Matchen mellan Barcelona och Athletic Bilbao

Ligaplats Lag M V O F +/- P Form
1 Barcelona 28 22 6 0 +59 72 V-V-V-V
12 Athletic 28 8 11 9 -2 35 F-F-V-F

Skador och Avstängningar i Matchen Barcelona – Athletic

Barcelona

  • Luis Suarez – avstängd
  • Sergio Busquets – Bruten tå
  • Nelson Semedo – Sträckning

Athletic Bilbao

  • Iker Muniain – Korsbandsskada