Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Atalanta – Sampdoria

Atalanta Sampdoria Speltips

Nu tar vi an speltips för matchen mellan Atalanta och Sampdoria i italienska Serie A. Hemmalaget får det tufft här, vilket vi även skriver om i vår analys för dagens Europatipset tips. De har haft ett rätt jobbigt spelschema med bland annat dubbelmöte mot Borussia Dortmund i Europa League. Där gick det inget vidare och förlusten innebar uttåg. Nu senast förlorade Atalanta dessutom borta mot Juventus i italienska cupen.

Serie A Ligan går dock bättre för klubben. Där har de fyra matcher i rad utan förlust. Men räknar man in de senaste cupmatcherna så har laget inte lyckats vinna på de fem senaste möten. Relativt svårtippat, men det känns som att hemmasegern är mindre sannolik här. Känner ni att ni måste gardera på Europatipset, räcker det med X2 här.

Sampdoria blir vårt speltips i denna match som spelas på söndag, den 4 mars 2018. Det är ett lag som är i gott slag. Förutom 1-0-förlusten borta mot relativt starka med Italiens mått mätt Milan så har man inte förlorat sedan den 6 januari. Sampdoria har även gjort första målet i nio av de senaste tio matcherna. Rätt bra för laget som ligger sexa i tabellen inför dagens match mot Atalanta som ligger åtta. Det betyder att gästerna ligger just nu på kvalplats till Europaspel.

Med Milan tätt bakom i tabellen så blir detta en måstematch om man vill behålla sin plats. För Atalanta är det också ett måste match, om de vill hänga kvar i jakten efter Europa League. Redbet tippar dock att de sjunker i tabellen och faller ut ur topp-tio rätt snart. Dessutom tror vi inte heller på att Sampdoria lyckas knipa Europa League-platsen efter alla omgångar i Serie A som återstår.

Serie A Placeringar inför Atalanta – Sampdoria Matchen

Placering Lag M V O F +/- P Form
6 Sampdoria 26 13 5 8 +12 44 O-V-F-V
8 Atalanta 25 10 8 7 +8 38 F-O-O-F

Skador och Avstängningar i Atalanta – Sampdoria

Atalanta

  • Luca Rizzo – Okänd

Sampdoria

  • Jacopo Sala – Vristskada
  • Bartosz Beresszynski – Benskada
  • Gaston Ramirez – Stukad fotled