Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bombenförslag 18 Juli Onsdag Tips

Norska Rosenborg föll otroligt överraskande mot isländska Valur i det första mötet i Champions League-kvalet. Bomben Tipsförslag 18 Juli Onsdag tror att de lyckas resa sig och spela hem en bekväm vinst.

Match 1 Bomben: Oddevold – Torns IF 0, 1 – 1, 2

Oddevold startade säsongen starkt, men hade några osäkra prestationer mot Oskarshamn och Tvååker. De fick med sig en poäng efter mötet som slutade med ett mål var. Torns IF har spelat bra och har nu nio matcher utan förlust. De senaste tre matcherna har slutat med seger. Laget har en stark defensiv som är bäst i serien, varför vi tippar på en tät, målsnål match.

Match 2 Bomben: Sutjeska – FC Astana 0 – 1, 2, 3

Det blev en uddamålsförlust för Sutjeska det förta mötet lagen emellan. Astana spelar mycket bra sin liga och laget van rättvist, även om målet kom på straff. Den här matchen kommer antagligen bli målsnål, speciellt när Sutjeska inte räcker till framåt normalt sett och fortfarande inte har inlett sin säsong.

Match 3 Bomben: Rosenborg – Valur 1, 2, 3 – 0

Rosenborg förlorade överraskande det första mötet mot Valur från Island med ett uddamål. Det norska laget förde spelet men kunde trots det inte kapitalisera på sina möjligheter. På hemmaplan kommer de trycka på framåt för att säkra avancemang. De kommer säkerligen få in minst ett mål. Men det kan mycket väl rinna iväg för att storlaget är revanschsugna.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!