Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Torsdagens Hockeytips 28 December

Powerplay Torsdag ledsen hockeyspelare

Hockeytips fortsätter på torsdag med en full SHL-omgång. Vi tror på klubbar från Norrland på Powerplay idag: Brynäs, Luleå och Skellefteå spikas. Däremot kryssgarderas Juniorkronorna. Brynäs slog Färjestad snyggt på annandagen och klättringen fortsätter – vi lyfter verkligen på hatten för det tidigare ”krislagets” uppryckning. Gästar nu ett Karlskrona som kraschade uppe i Luleå senast. Det återstår att se om Karlskronas spelare blir lika ledsna även efter denna match – precis som hockeyspelaren på bilden ovan.

Brynäs har vunnit säsongens två tidigare möten och tvåan spikas. Skellefteå ses förstås med mycket bra chans hemma mot ett Rögle som börjar kännas avsågat, medan Luleå inte ska bränna hemma mot Mora. Luleå fick islossning på annandagen, samtidigt som Mora sköt blankt mot Djurgården. Något negativ trend för Mora nu och att åka upp till Luleå och vända på steken känns tufft värre. Nedan skriver vi ett par rader om kvällens mest intressanta hockeymatcher som alla är med på Powerplay spelkupongen idag. Även Bomben1 handlar om hockey denna torsdag. Det är verkligen dags för att börja hålla koll på ligorna och analysera denna vackra vintersport.

Karlskrona – Brynäs

Karlskronas tränare Ove Molin möter klubben han är ikon i. Men allt sånt läggs åt sidan när Karlskrona är i desperat poängbehov. Och laget brukar emellanåt kunna prestera bra saker på hemmaplan.

Linköping – Djurgården

Djurgården är erkänt starkt hemma i Hovet men även på bortaplan brukar laget kunna hävda sig. Linköping har frågetecken kring sitt offensiva spel och gör Djurgården ett par snabba mål kan det bli darrigt.

Luleå – Mora

Luleå har en tung period bakom sig men här finns en bra chans att fortsätta studsa tillbaka på rätt spår. Mora litar mest till sitt hemmaspel. Poängchans kan finnas för masarna men knappast seger efter full tid.

Örebro – Frölunda

Örebro har på hemmaplan besegrat både HV71 och Växjö och det visar gott och väl vilken kapacitet laget besitter i sina bästa stunder – och framförallt hemma. Frölunda är normalt sett bättre, men chansetta.

JVM Matchen mellan Sverige och Tjeckien

Kupongen avslutas sedan med JVM, där Sverige möter Tjeckien med nedsläpp klockan 22. Sverige började med tämligen väntade 6-1 mot Vitryssland, trots en något seg start. Det finns verkligen fin kapacitet hos Sverige men här blir det ett helt annat motstånd än senast. Tjeckien fick en drömstart då Ryssland besegrades och många håller detta Tjeckien som bättre än på väldigt länge. Vi tar med krysset, som onekligen kan få utdelningen på Powerplay att stiga.

Vårt Tipsförslag på Powerplay Idag

Vi köper på oss en Powerplay kupong med 54 rader idag torsdag:

  1. Färjestad – Malmö                    X2
  2. HV71 – Växjö                            1X2
  3. Karlskrona – Brynäs                    2
  4. Linköping – Djurgården         1X2
  5. Luleå – Mora                            1
  6. Skellefteå – Rögle                    1
  7. Örebro – Frölunda                  1X2
  8. Sverige U20 – Tjeckien U20   1X