Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay: Tips 21 December

Powerplay Örebro Hockeylag

Tre dagar till julafton och det är dags att fylla på julkassan med lite Powerplay vinster. Det väntar tre bra hockeymatcher hemma i Sverige. Dags för ishockey betting. Frölunda är på gång idag. Vårt tips är att du spikar laget tryggt på torsdagens Powerplay. Många kommer även att spika Leksand, när det är dags att lämna in spelkupongen den 21 december, men där måste vi varna för Troja!

Kort Sammanfattning av Dagens Powerplay Kupong

Frölunda har agerat ojämnt hela säsongen men nu är trenden onekligen lovande. Gjorde jobbet i matcherna innan uppehållet och vann sedan starkt med 2-0 i Linköping i tisdagens omstart. 32 räddningar av Gustafsson i buren. För Rögle blev omstarten däremot tung: torsk hemma mot Malmö trots drömstart. Blev överkört i Scandinavium för en månad sedan och det blir jättesvårt på nytt.

Skellefteå satte stopp för formlaget Brynäs i tisdags efter att toppkedjan återigen producerat. Det har svängt en del om Skellefteå men vi gillar verkligen lagets kapacitet. Gästar nu ett Malmö som kommer direkt från derbyt och som släppt in många mål i hemmaspelet – det bådar inte gott när Skellefteå gästar och vi väljer tvåan.

Leksands uppryckning har kommit av sig något, inte lika imponerande på sistone – och nu kommer man från frustrerande 0-4-förlust borta mot Björklöven. Får nu besök av ett Troja som plötsligt börjat ösa in mål, 14 stycken på de två senaste! Troja får slå ur skönt underläge och i dagsläget känns det riktigt kul att få med skrällen..!

Vår Tipskupong: Spelförslag Torsdag

Vi lämnar in följande 48 rader på Powerplay tipskupong idag torsdag:

  1. Djurgården – Luleå                            1

Luleå har åkt på några storsmällar på sistone och det är svårt att veta riktigt var laget står. Kapaciteten räcker ganska långt men norrbottningarna har haft svårt att få ut tillräckligt av spelet.

  1. Frölunda – Rögle                                1

Frölunda brottas med en del problem, ojämnheten är det mest påfallande, men det har blivit bättre. Att tippa hemmaseger på denna Powerplay match torsdag känns lika säkert som att få gratis pengar utan insättning på odds. Den här typen av match ska förstås normalt sett vinnas. Det finns klara anledningar till varför Rögle är jumbo.

  1. Karlskrona – Örebro                          1X

Örebro får egentligt ingenting vettigt uträttat på resande fot och Karlskrona är ett tämligen duktigt hemmalag. Det resonemanget för oss fram till en mycket trolig etta.

  1. Malmö – Skellefteå                                2

Skellefteå har halkat efter lite i den absoluta tätstriden och det är bara att konstatera att toppformen inte finns på plats. Rätt vad det är blixtrar dock laget till, men Redhawks gillas mest här.

  1. Mora – HV71                                        X2

HV 71 är en ren och skär mardröm att tippa, ifall man inte går efter principen varannan seger, varannan förlust. Det är dock ingen hållbar taktik i längden. Vi tippar etta.

  1. Växjö – Brynäs                                   1X

Växjö har vi allra största respekt för och det är ju bara att titta i tabellen för att inse att laget sammantaget varit klart starkast så här långt. Brynäs i nuvarande skick är dock en rolig skräll.

  1. Leksand – Troja/Ljungby                 1X2

Powerplay Torsdag fortsätter med en helgardering. Troja/Ljungby följde upp storsegern över Västervik med ännu en, över BIK Karlskoga. Det övertygar dock inte oss tillräckligt mycket. Tabellen talar istället sitt tydliga språk.

  1. MODO – BIK Karlskoga                    1X

BIK Karlskoga har spelat ihop tre gånger så många poäng hemma som borta och det är siffror som vi väger in tungt här. Det har gått hyggligt för laget på slutet men uddlösheten lyser igenom.