Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Ishockeymatcher Vecka 43 Onsdag

Speltips Hockey Vecka 43 Onsdag

Dags för en stor ishockeydag med flera spännande matcher. Vi tippar samtliga som är med på diverse Svenska Spels-kuponger. För att sammanställa en analys går vi igenom alla svenska spelsidor online och inspireras av experttips från oddssättare och journalister. Så fort vi på Ettkrysstva.com redaktionen har lite tid över, kommer vi att publicera även hockeytips som liknar tio tidningars tips fast i nätversion. Den kommer att baseras på bästa spelbolag på nätet. Håll ut tills vi är klara med vår topplista. Nu är det dags att kika på onsdagens hockey tips.

Skellefteå – Mora

Mora tog en fin skräll mot Brynäs senast men kvällens utmaning är mycket tuffare. Skellefteå har fin dagsform och offensiven fungerar på ett mycket tillfredsställande sätt. Skellefteå bör vinna detta.

Karlskoga – Västervik

En lurig match. Visst ska BIK Karlskoga vara knappa favoriter men de har bara vunnit tre av elva matcher under ordinarie tid. Västervik är inte heller några hjältar, men de kan blixtra till.

Björklöven – Timrå

Björklöven inledde säsongen på ett strålande sätt men de har kommit av sig en del. Timrå toppar tabellen och har tagit poäng i fyra av de fem senaste matcherna.

Modo – Tingsryd

Topptippade MODO har faktiskt bara vunnit fyra av elva matcher under ordinarie tid. Tingsryd tog en fin seger mot Pantern senast och de kan kontra sig till poäng mot MODO också.

Pantern – Södertälje

Jumbon Södertälje har vunnit fyra av de fem senaste matcherna. Pantern är starka på hemmaplan och deras defensiv är svår att bryta ner. Pantern ska vara favoriter på förhand. Det är just de vi väljer som vinnare utan gardering, när vår expert lämnar dagens Powerplay kupong.

Troja/Ljungby – AIK

AIK var inne i en svacka för några veckor sedan, där målskyttet svek. Nu ser det desto bättre ut och AIK kommer från tre raka segrar där de gjort 16 mål. Vi ger AIK fin vinstchans.

Vita Hästen – Almtuna

Vita Hästen har bara lyckats vinna två av elva matcher under ordinarie tid, men de har tagit poäng i sju matcher. Almtuna har en betydligt stabilare defensiv och det avgör utgångstipset för vår del.