Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips 6 Februari Powerplay

Powerplay kupong speltips idag 6 februari

Dags för nya speltips på hockey. Finalen i CHL öppnar dagens kupong på Powerplay. Svenska lag har tre raka titlar i denna mästerskapsturnering. Luleå och Frölunda har lyft bucklan, nu är det dags för Växjö! Eller vad säger ni? Jo, fokuset på Powerplaykupongen idag ligger på stormatchen. Det är dags för final i Champions Hockey League och som svensk har vi färger att försvara.

Zürich vann första upplagan, men därefter har det blivit tre svenska segrar via Luleå och därefter två raka Frölunda-segrar. Ska Växjö Lakers blir tredje laget från Sverige att lyfta bucklan? Chansen är mycket god. Växjö imponerar stort i SHL och kommer från två fina bortavinster mot HV 71 och Brynäs. JYP ligger bara fyra i Finland och ska man jämföra SHL mot finska ligan smäller SHL klart högre. Ettan spikas!

Vi fortsätter nu med våra hockey speltips från expert. Det är svensk hockey som gäller. Vita Hästen har haft en jobbig säsong och alldeles till nyligen var laget indraget i den absoluta bottenstriden. Tre segrar förra veckan, i tur och ordning mot Tingsryd, Timrå och Oskarhamn, har dock gjort läget betydligt mer angenämt. Nu kan man t.o.m. blicka uppåt. Till åttondeplatsen och Play Off är det bara två poäng och nye tränaren ”Leffe” Strömberg har verkligen givit klubben nytt hopp. Ett formsvagt Västervik passar alldeles utmärkt att möta. Ett Västervik som Vita Hästen redan besegrat tre gånger den här säsongen. Matchen återfinns även på dagens Bomben1 hockey kupong.

Powerplay kupongen tillika våra speltips på hockey domineras idag dock inte av Champions League. Inte heller SHL står i centrum. I stället är det en massa matcher från Finland som är utvalda av Svenska Spel och är med på tipskupongen. Sex matcher därifrån och det är också där vi hittar dagens starkaste vinnare. Kärpät tar emot Vaasan Sport och ettan bankas dit utan minsta tvekan. Det är svårt att hitta något vettigt argument som talar emot hemmaseger. Kärpät toppar ligan i Finland medan Vassan Sport är jumbo med inte ens hälften så många inspelade poäng. Tre tidigare möten den här säsongen har inneburit tre Kärpät-segrar. Det är väl underskattning som är enda hotet.

Vår Powerplay Kupong – Speltips från Våra Experter

Idag väljer våra experter att satsa pengar på 54 Powerplay rader. Hockeymatcher som är med på dagens kupong, tisdagen den 6 februari, är kanske inte de mest spännande. Ni som följer finsk hockeyliga har en klar fördel och en större chans till alla rätt på Powerplay denna gång.

  1. Växjö Lakers – JYP                       1

Dags för final i Champions Hockey League och det är just denna match som öppnar dagens speltips på hockey och Powerplay kupong! Växjö har gjort en strålande säsong i SHL där de leder ligan i stor stil och smålänningarna har övertygat i CHL också. JYP ligger fyra i SM-Liiga just nu men de kan avancera ett par placeringar om de avslutar ligaspelet starkt. Kvällens finalmatch spelas i Växjö och det är en stor fördel för hemmalaget. Vi tycker att JYP är snäppet vassare på sin hemmaplan och det blir troligtvis svårt att stå emot starka Växjö.

I Växjö-lägret har Adam Brodecki lämnat klartecken förspel. Han utgick i senaste SHL-matchen – mot Brynäs –med skadekänning, men är nu alltså uttagen i truppen till finalen mot finska Jyp. Erik Josefsson, som ska bli pappa vilken dag som helst, är också med i truppen.

  1. Vita Hästen – Västervik              1

Vita Hästen har gått otroligt starkt efter tränarbytet då de tagit 14 av 21 poäng. Defensiven har verkligen satt sig och sju insläppta mål i de sex senaste matcherna är imponerande. Västervik har svårt att hitta en jämn och stabil nivå. 3-2-segern borta mot Troja var viktig näst senast, men vi har svårt att se Västervik upprepa den bedriften i kväll. Vita Hästen har trots allt tagit poäng i elva av de tolv senaste hemmamatcherna.

Västervik har varit hårt skadedrabbat under säsongen.Och inför bortamötet med Vita Hästen har laget fått ytterligare avbräck. Dels är backen Emil Wahlberg, som saknades mot Modo (2–3), alltjämt ”febersjuk” och dels har målvakten Jonas Fransson skadat ljumsken.

På plussidan i Västervik finns att laget har gjort klart med ett nyförvärv. Det handlar om 22-årige centern Marcus Lindblom, som är fostrad i Brynäs, där han även har gjort fyra SHL-matcher, och som senast kommer från spel i Valbo i division 1. Under säsongen har Lindblom svarat för 29 poäng (8+21) på 36 matcher med Valbo. Därutöver kan tidigare långtidsskadade Jørgen Karterud överraskande vara tillbaka i spel.

Återstående Hockeymatcher som är med på Powerplay Kupong med Speltips

  • Mikkelin Jukurit – Ässät              1X
  • KalPa – Ilves                                 1X2
  • KooKoo – HPK                             1X2
  • Kärpät – Vaasan Sport               1
  • Lukko Rauma – Pelicans Lahti  1X2
  • SaiPa – Tappara                            X2