Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag 28 Februari Hockey

Bild Spelförslag Hockeyspelare Schweiz

Vår hockey oddsexpert räknar med en stark spurt av Frölunda och spikar på onsdagens Powerplay. Spelförslag hittar du nedan. Det är åtta matcher som är med på Powerplay kupongen idag, den 28 februari, precis som det brukar vara. I Schweiz har vi höga tankar om Zürich som spikas fräckt. Frölunda vände vasst i slutperioden i Örebro senast och vi har en längre tid spekulerat i en bra avslutning av laget, som ju spelar för en topp-4-plats. Även Malmö är med i det racet och mot Frölunda har man faktiskt klar plusstatistik denna säsong – men nu är det skarpt läge och vi tar ställning för hemmalaget.

Mora är pressat i bottenstriden och behöver varje poäng de kan få. Gästas nu av ett Linköping som var iskallt innan OS-vilan och som torskade på nytt i omstarten. Topp-6 börjar se kört ut och Mora kan absolut vara laget som visar bäst inställning här – ettan ska med!

Att Zürich bara är femma i Schweiz är överraskande men innan uppehållet var formen på gång och en het avslutning lär vara att vänta. Viktig match borta mot Lugano nu, ett lag som Zürich behöver passera för att bli topp-4. Lugano var kallt innan uppehållet och vi hoppas att lagens formkurvor är intakta – då vinner Zürich här.

Powerplay Speltips från Expert Idag Onsdag

Den 28 februari spelar vår hockeyexpert följande 48 rader:

  1. Djurgården – Brynäs        1

Djurgården spelar för att säkra andraplatsen så snart som möjligt. De har åtta poäng tillgodo på Skellefteå just nu och då har västerbottningarna en match mer spelad. Brynäs har inte så mycket kvar att spela för. Det mesta talar för att de kommer sluta tia i tabellen. Brynäs behöver dock hitta ett vägvinnande spel inför Play In. Hemmaplansfördel och dagsform talar för Djurgården i kvällens match. Tippa helst med bettingbonus för att maximera din vinst på dagens spikförslag på Powerplay.

  1. Frölunda – Malmö            1

En viktig match för båda lagen! Frölunda och Malmö parkerar som femma och sexa i tabellen just nu, vilket ger en direktplats i slutspelet. Båda lagen jobbar för att säkra en Topp 6-placering, men de jagar även en plats bland de fyra främsta som ger hemmaplansfördel i kvartsfinalserierna. Frölunda gynnas av att spela på hemmais men Malmö har varit svårstoppade på bortaplan en längre tid. Det är upplagt för en jämn mach.

  1. Färjestad – HV71              1X

Färjestad vill i första hand säkra en Topp 4-placering som ger hemmaplansfördel i kvartsfinalserien. HV71 jagar en Topp 6-placering som gör att de slipper spel i Play In. HV71 har sex poäng upp till Malmö ovanför strecket inför kvällens match och det är viktigt att få med sig poäng från Karlstad. Båda lagen har en del frånvaroproblem på backsidan och vi ser fram emot en öppen och böljande matchbild.

  1. Mora – Linköping             1X2

Mora ligger under det förkastliga kvalstrecket inför kvällen men de ser sin chans att passera Örebro som föll borta mot Skellefteå igår. Mora ligger två poäng bakom och klättrar således över strecket om de vinner under ordinarie tid. Linköping ser ut att få inrikta sig på Play In, även om drömmen om Topp 6 lever. Östgötarna har sju poäng upp till Malmö och det går att hämta ikapp, även om det blir svårt.

  1. Bern – Davos                    1X

Nu är det dags att kika på Schweiz och deras topphockey. Bern toppar serien och spelet på hemmaplan har varit ruskigt starkt. Det har bara blivit förlust i två av 23 hemmamatcher under ordinarie tid. Bern har nio poäng tillgodo på tvåan Zug inför kvällens omgång och det är ett försprång de inte kommer tappa. Davos återfinns i mitten av tabellen och formen är risig. Davos måste höja sig både ett och två snäpp gentemot matcherna på slutet om de ska skrälla mot Bern.

  1. Fribourg – EHC Biel         1X

En svårbedömd match. Biel har varit snäppet vassare sett till säsongen som helhet men det är ingen given vinnare i kväll. Fribourg vann senaste hemmamatchen mot Biel med 6-2 och laget visade fortsatt fin form då starka Bern besegrades i den senaste omgången. Fribourg kan fortfarande avancera ett par placeringar i tabellen men det kräver seger i kvällens match. Känslan är att Fribourg bör brinna lite mer för att ta tre poäng.

  1. Lugano – Zürich                   2

Hemmaplansfördelen är en faktor att ta i beaktande när dessa lag möts i Schweiz. Lugano har vunnit de senaste hemmamatcherna mot Lions med 6-1 och 2-1. Skulle Lugano vinna kvällens match har de mer eller mindre säkrat en Topp 4-placering. ZSC Lions ligger femma i tabellen men de jagas av Davos och Fribourg. Lugano får finna sig i att vara favoriter men ZSC Lions kommer sälja sig dyrt och det talar för en jämn och spännande match.

  1. SCL – Servette                  1X

Det är två mediokra lag som drabbar samman. Det skiljer inte mycket i grundkapacitet och det gör matchen svårtippad. SCL Tigers jagar Geneve-Servette som ligger två poäng före i tabellen samtidigt som Geneve-Servette vill hålla undan för SCL Tigers. Hemmaplansfördelen ska inte överdrivas och det är upplagt för en jämn match. Lagens senaste möte i den här hallen slutade 2-2 efter ordinarie tid.