Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Tips 13 Februari

Hockey Powerplay Tips idag -bild på Buffalo spelare NHL

Veckans första artikel med våra hockeytips från expert kommer här. Tisdagens Powerplay handlar om NHL – och om Damkronornas jätteviktiga match mot Schweiz. Jämn match att vänta där. Starka NHL-spikar! Både Sverige och Schweiz har besegrat Japan samt Korea och säkrat avancemang – men nattens möte är ändå viktigt för att få en enklare kvartsfinal. Schweiz har en kanonmålvakt i Schelling och med Müller i spetsen har man även heta spelare framåt. Bättre bredd hos Damkronorna men frågan är om man kan hantera den schweiziska spetsen? Vi tvivlar men helgarderar.

I NHL är Tampa Bay i gott slag igen och vi säger bra chans att hålla undan till segern i Eastern Conference – är helt enkelt bäst enligt oss! Gästar nu problemlaget Buffalo och med rätt fokus går detta enkelt för ett bortastarkt Tampa. Spik också på supersuccén Vegas, som trummar på starkt. Torskade dock hemma mot Philadelphia senast – det lär Chicago få sota för nu. Chicago är en skugga av sitt fornstora jag och börjar kasta in handduken i slutspelsracet. Får ge sig mot maskinen Vegas som ”aldrig” gör en dålig match.

Hockeytips Idag 13 Februari från Vår Powerplay Expert

Vår hockeyexpert väljer att spela på 48 rader idag. Nedan hittar du så väl hockeytips som förklaring till varför spelexperten tippar som han gör.

  1. Sverige Dam – Schweiz Dam            1X2

Sveriges och Schweiz damer har gjort vad som förväntats av dem i de två inledande omgångarna i OS-hockeyn. Schweiz inledde mot svaga Korea och det slutade med en 8-0-seger. Sverige besegrade Korea med samma siffror igår. Båda nationerna har även hunnit med att besegra Japan. Schweiz slog Japan med 3-1 medan Sverige vann med 2-1. Sverige målas upp som klara favoriter i nattens match men det kommer krävas en bra insats för att besegra Schweiz. Helgardering som första Powerplay experttips för idag.

  1. Buffalo – Tampa Bay                              2

Tampa Bay spelade en tuff toppmatch borta mot Toronto natten till idag och det slutade med en knapp 3-4-förlust. Insatsen som sådan var helt okej och Tampa Bay är ute efter revansch mot Buffalo. Buffalo föll med 4-5 på hemmais mot Colorado i den senaste matchen och nattens uppgift är svårare på papperet. Tampa Bay har varit bättre sett till säsongen som helhet och de förtjänar att vara favoriter i natt.

  1. NY Islanders – Columbus                  1

New York Islanders har halkat ner som nästjumbo i Metropolitan Division efter några sämre insatser på slutet. Islanders har spelat fyra raka matcher utan att vinna under ordinarie tid och de skulle må gott av att bryta den trenden i natt. Columbus var uppe i fyra raka förluster under ordinarie tid innan New Jersey besegrades med 6-1 i den senaste matchen. Det återstår att se om segern var ett trendbrott eller en tillfällighet. ROI på betting blir bra, om ni lyckas hitta rätt spikar och det är en av de få matcherna på dagens Powerplay kupong som vi verkligen är säkra på.

  1. Pittsburgh – Ottawa                           1X

Ottawa räckte inte till i 3-6-förlusten mot Toronto senast och det är inte mycket att säga om. Kanadensarna visade i alla fall hygglig form innan det då New Jersey och Nashville (övertid) besegrades. Ottawa har bara vunnit en av de 16 senaste bortamatcherna under ordinarie tid. Pittsburgh har bra form och de gynnas kraftigt av att spela på hemmaplan. Vi är inne på att Pittsburgh vinner nattens match.

  1. Nashville – St.Louis                            1X

Ett högintressant möte mellan två duktiga lag. Nashville toppar Central Division för St.Louis. Det skiljer fyra poäng mellan lagen trots att Nashville spelat fyra matcher färre. Lagens två senaste möten i den här hallen har varit målmässigt jämna men det är Nashville som stått som segrare till slut. Vi är inne på att St.Louis bjuder upp till en ny jämn match, men Nashville ska vara favoriter.

  1. Winnipeg – Washington                    1X

Det är inte mycket som skiljer dessa lag åt kapacitetsmässigt och det diffar bara tre poäng mellan dem, till Winnipegs fördel. Två av de tre senaste inbördes matcherna har avgjort efter övertid och den tredje vanns av Washington efter det att Beagle satt 3-2-målet med 30 sekunder kvar av ordinarie tid. Det ser ut att bli en jämn och tuff match på nytt och vi utgår från krysset i tipset.

  1. Vegas – Chicago                                 1

Vegas har gjort det sensationellt bra så här långt in på säsongen och det är ligans i särklass största utropstecken. Liganykomlingen leder Pacific Division i stor stil före klassiska lag som San Jose och Calgary. Chicago har gått desto tyngre och det blir svårt att skrälla på bortaplan mot Vegas. Det här är lagens tredje möte den här säsongen och Vegas har vunnit de två tidigare matcherna med 5-4 på bortaplan och 4-2 på hemmais. Vi testar nya bettingtjänsten som numera finns tillgänglig på Royal Panda casino och satsar pengar på Vegas vinst.

  1. San Jose – Arizona                             1X

San Jose har tagit 30 poäng mer än Arizona så här långt in på säsongen och det är givetvis ingen slump. Arizona har bara vunnit en av de sju senaste bortamatcherna under ordinarie tid och det är ingen fördel att spela på bortaplan i natt. San Jose kommer från en derbyseger efter straffar på bortaplan mot Anaheim och innan det besegrades Edmonton på hemmais. Vi är inne på att San Jose tar en ny seger i natt.