Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Speltips 22 Januari

Tips Måndag Hockey Powerplay

Vår expert på hockey betting skrällvarnar för ett högmotiverat Amur på måndagens Powerplay. Sedan är det enkelt att plocka fram ett par tydliga ”trendspikar” i NHL matcher. Normalt sett ska Lokomotiv Jaroslavl ses med toppchans hemma mot Amur en nu är läget något speciellt. Jaroslavl har i praktiken sin placering klar medan Amur däremot intensivt jagar en slutspelsplats, vilket sannerligen vore en överraskning. Amur är snudd på piskat att vinna och vi streckar för skräll!

Den brutalt starka perioden för Colorado fortsätter – på måndagen kan laget fixa tionde raka segern! Anförda av poängmaskinen MacKinnon sprudlar Colorado av självförtroende och vi gillar läget även på måndagen, mot ett Toronto som överraskat i motsatt riktning på sistone – ganska trist form en längre tid. Kul att spika Colorado-tvåan!

Spik också på Minnesota, som visar stabil form och som i våra ögon ska vara ett givet slutspelslag. Tar nu emot ett problemlaget Ottawa, som är avhängt och som störs av snacket kring Erik Karlssons framtid i klubben. Nej, Ottawa mår inte bra och löser inte denna jobbiga uppgift.

Vår Powerplay Kupong Måndag

Ettkrysstva.com låter hockey expert att inleda bettingveckan med en Powerplay kupong på följande 48 rader:

  1. Jaroslavl – HC Amur                         1X2

En oviss match. Ser man till grundkapacitet är det fördel Lokomotiv Jaroslavl, som även spelar på hemmaplan. Men ser man till motivation är det fördel Amur Chabarovsk som jagar en slutspelsplats. Amur räckte inte till borta mot suveräna SKA St Petersburg senast och det är inte mycket att säga om. Amur tog tre raka segrar innan det, så formen är bra. Det är upplagt för en jämn match och vi blir inte överraskade om Amur Chabarovsk tar poäng. Bra för dig som vill bonus trada idag och följa denna KHL matchen live.

  1. Dinamo Minsk – Vladivostok          1

Inget av lagen har gjort speciellt bra ifrån sig den här säsongen. Dinamo Minsk har spelat ihop 67 poäng och det tål att jämföras med de 58 poäng som Admiral jobbat ihop. Dinamo Minsk har visat svag form en tid med fyra förluster i de fem senaste omgångarna. Dinamo Minsk besegrade svaga Dinamo Riga med uddamålet senast, men det säger inte så mycket. Vi kan tycka att Dinamo Minsk blivit väl stor favorit med tanke på den tveksamma dagsformen.

  1. St Petersburg – Dynamo Moskva  1X

Förslag från expert på match nummer 3 på Hockey Powerplay Måndag är 1X. Ser man till grundklass är det jättefördel för SKA St Petersburg som står i en klass tillsammans med CSKA Moskva. Ser man till motivation är det fördel Dynamo Moskva som fortfarande kämpar för att nå slutspelet. Vi har ändå svårt att se Dynamo Moskva skrälla i kväll. Kommer SKA St Petersburg upp i normal standard ska de vinna. Lagens två senaste möten här har slutat 2-0 och 2-1 till SKA.

  1. Spartak Moskva – Tjerepovets       1X

Det här är en otroligt viktig match i jaken på slutspelet. Det är fördel Spartak Moskva just nu, de ligger på rätt sida strecket och har en match mer spelad än Servestal Tjerepovets. Å andra sidan skiljer det bara en poäng mellan lagen. För Severstal Tjerepovets är det väldigt viktigt att ta poäng. Det brukar bli målmässigt jämna matcher när dessa lag drabbar samman och vi tror inte på något undantag i kväll.

  1. Dinamo Riga – HC Jugra                  1  2

Inget av lagen har någon nämnvärd motivation, enligt vår expert. Dinamo Riga har spelat ihop 43 poäng på 50 matcher och Jugra Chantyj-Mansijsk har spelat ihop 46 poäng på 53 matcher. Inget av lagen är i närheten av att kunna ta sig till slutspelet och det handlar mest om att spela av säsongen. Båda lagen har dålig form och det gör matchen extra oviss. Dinamo Riga ska vara knappa favoriter tack vare hemmaplansfördelen.

  1. New Jersey – Detroit                        1X

Detroit har agerat på tok för ojämnt den här säsongen och det förklarar att de bara spelat ihop 43 poäng på 45 matcher. Då har det sett bättre ut för New Jersey som ligger tvåa i Metropolitan Division. Den stora skillnaden mellan lagen ligger i offensiven då New Jersey gjort 142 mål mot Detroits 120 gjorda mål. New Jersey har visat något bättre form på slutet och de gynnas dessutom av att spela på hemmaplan.

  1. Toronto – Colorado                              2

Toronto besitter fin kapacitet men de skulle behöva hitta en jämnare nivå. Offensiven är stundtals sylvass och Toronto har noterats för 153 mål. Defensiven har släppt in 139 mål och det är i överkant. Colorado har ett sämre lag i våra ögon men dagsformen är strålande. Faktum är att Colorado vunnit nio raka matcher och sju av segrarna har tagits under ordinarie tid. Colorado kommer till spel med stort självförtroende och det finns kapacitet att skrälla. Vill du ha dagens bästa rek, har du den här. Vi tippar en tvåa. Colorado har oddsen emot sig och du vinner rejält, om du gissar rätt resultat i denna Powerplay match.

  1. Minnesota – Ottawa                        1

Ottawa har varit en stor besvikelse så här långt in på säsongen. Kanadensarna har bara spelat ihop 39 poäng på 44 matcher och det är en dålig notering. Defensiven har varit för svag och det är något som Ottawa måste arbeta vidare med. Minnesota har bra häng på en slutspelet, men det finns detaljer i spelet som kan bli bättre. Vi konstaterar att Minnesota har bra form då de vunnit tre av de fyra senaste matcherna.