Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

NHL Speltips 31 Mars

Speltips för NHL Matcher Idag

Visst är de flesta mer intresserade av klubbfotboll som är tillbaka idag, lördag. Men även hockey och NHL bjuder på en rad toppmatcher. Gillar du betting på nätet på hockey, får du inte missa spela på odds på möten som avgörs efter det att all action ute i Fotbollseuropa är över. Här kommer våra NHL speltips som avser dessa matcher som spelas natten mellan lördag och söndag.

Vancouver – Columbus

Lysande form på Columbus, som nu är när att säkra slutspel. Vancouver ser allt jämnt ut att sakna mängder med spelare. Speltips här är en klar tvåa.

Carolina – NY Rangers

Carolina har visat bättring på sistone. Starkt att besegra Washington borta. Brukar dock ha svårt mot NY Rangers. Vi tror på en etta i denna match.

New Jersey – NY Islanders

NY Islanders har offensiv kapacitet, men går ofta bort sig i defensiven. Målvakten Halak är tveksam till spel i denna NHL-match. Helgardering.

Pittsburgh – Montreal

Pittsburgh har fått slita hårt för segrarna på sistone, men kapaciteten är skyhög. Montreal är utan flera viktiga spelare. Även här går vi med 1X2 som speltips.

Toronto – Winnipeg

Fin form på Toronto. Hämtade upp underläge tre gånger i 5-4-segern över NY Islanders. Winnipeg ser ut att sakna flera backar. Etta gillas.

Dallas – Minnesota

Dallas har klappat ihop helt i slutspelsjakten. Föll med 5-2 mot Minnesota nyligen. Wild är på väg att säkra slutspelsplats. Tvåa.

Nashville – Buffalo

Nashville visade styrka då man slog formstarka San Jose. Uddlösa Sabres har frågetecken för målvakten Lehners medverkan. Vi utgår från etta i våra NHL speltips, men föreslår ett kryss som gardering.

Arizona – St Louis

St Louis har inte råd att gå bort sig i jakten på NHL slutspel. Har sett stabilt ut en längre tid, trots backskador. Helgardering rekommenderas.

Calgary – Edmonton

Flames har helt klappat igenom. Gör inga mål och ser ut att sakna flera toppspelare. Har förlorat sju av de åtta senaste mot Oilers. Tvåa.

Vegas – San Jose

Vegas är svårslaget på hemmais. Fin form på Karlsson. Täta matcher med starka Sharks tidigare under säsongen. 1X som speltips.