Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

NHL Speltips 30 Januari

NHL hockey speltips idag

Det är inte bara SHL matcher som spelas idag, utan även en full omgång i bästa proffsligan i USA och Kanada. Dags för NHL speltips för 30 januari. Det väntar en massa hockeymatcher inatt som egentligen börjar efter midnattslaget svensk tid. Ingen av matcherna nedan finns med på dagens Powerplay kupong. Älskar du live betting och spela om pengar på natten, får du säkert en riktigt trevlig hockeynatt inatt. Lycka till me dina hockeytips på NHL. Nedan går vi kort igenom alla kommande spel, vilket förhoppningsvis hjälper dig att tippa rätt resultat på NHL idag.

Boston – Anaheim

Boston håller vi skyhögt men i NHL-lunken är det svårt att hela tiden vinna. Nu börjar det helt klart vara dags för en mindre bra Boston-prestation. Vi tippar ett kryss i denna hockeymatch.

Buffalo – New Jersey

Buffalo må vara ett bottenlag men formen är fin, i motsats till New Jersey, som är nere i en djup svacka. Vårt speltips här är att utan drastisk förändring bör Buffalo kunna fixa detta. Vi tror på hemmavinst i denna NHL-match.

Carolina – Ottawa

Ottawa är bortasvagt, formsvagt, skadedrabbat och avsågat. Carolina har dessutom vunnit sju av de senaste åtta hemmamatcherna mot Ottawa. Klar etta tippas.

Columbus – Minnesota

Svårlöst. Vårt bästa speltips här är att inte satsa en enda krona på denna NHL-match. Två rätt bra lag i grunden, med lite skakigt formläge. Minnesota är aningen vassare i grund och botten men Columbus har ju hemmaisen.

NY Islanders – Florida

Islanders besegrade Vegas senast och det är meriterande. Bra insatser i ett par matcher före också. Florida har det fortsatt kämpigt. Vi tror på New York här.

Pittsburgh – San Jose

Efter den loja inledningen av säsongen, har Pittsburgh som väntat kommit i gång. San Jose är dugligt motstånd men ettan lär sitta. Gardera dock helst med ett kryss, om du bettar på matchresultat.

Nashville – Chicago

Nästa NHL-spel inatt är mellan Nashville och Chicago. Hemmalaget visar sig vara ett av de stabilaste och tyngsta lagen i ligan. Chicago är däremot en spillra jämfört med tidigare säsonger. En strövinst senast över svaga Detroit ger inte mycket tröst.

St Louis – Montreal

St.Louis har så här långt varit bättre än vi förväntade oss och Montreal sämre. För närvarande har vi svårt att se ett trendbrott. Vårt speltips här är en etta.

Winnipeg – Tampa Bay

Ett rivigt NHL-toppmöte, mellan två lag med skarp udd i det offensiva spelet. Tampa Bay är poängbäst men vi har ett väldigt gott öga till Winnipeg denna säsong.

Dallas – Los Angeles

Los Angeles har bitvis hämtat sig från sin dåliga period. Dallas har riktigt vass spets och är det lag som vi tror mest på i den här hockeymatchen.

Calgary – Vegas

Vegas är en framgångssaga men att det har hackat en del i maskineriet den senaste tiden är inte konstigt. Calgary ses med vettig chans i denna NHL-match idag.

Vancouver – Colorado

De senaste resultaten antyder att Colorado är på väg ur sin hysteriskt starka form, vilken påverkar våra NHL speltips en del. För Vancouver går det som väntat illa. 0-4 i baken mot Buffalo senast, trots hemmais. Colorado är tveklöst bättre, men vi tror på Vancouver i denna match.