Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

NHL Speltips 20 Januari

20 Januari NHL hockey speltips

Många matcher väntar inatt, natten mellan den 20 och 21 januari i USA och Kanada. NHL speltips för 20 januari hittar du nedan. Vi brukar alltid skriva kort om varje kommande NHL match, utan att gå in i detalj. Är du intresserad av mer detaljerade speltips för dagens NHL matcher, är du välkommen att kontakta oss på mail, så kommer vi att avsätta mer tid för analys och nyheter som gäller denna nordamerikansk hockeyproffsliga.

Buffalo – Dallas 1

Underpresterande Buffalo fortsätter att vinna sällan men det har ändå sett bättre ut på slutet. Vi är inne på att registrera oss på ett av nya spelbolag och hämta bonus för att satsa på Buffalo. Hemmalaget kan skaka om Dallas.

Philadelphia – New Jersey 1

Precis som oddsen antyder här, är detta en knepig match att bedöma. Vi blir mest attraherade av hemmaoddset.

Calgary – Winnipeg 1

Vi håller Winnipeg högt i grund och botten, men med den härliga vinstform som Calgary visar, nappar vi på ettan.

Colorado – NY Rangers 1X

Fem raka vinster under ordinarie speltid är verkligen starka papper och att det är Colorado som står för den bedriften är överraskande. Inga träd till himlen dock förstås.

Chicago – NY Islanders 1

Vi har tidigare påpekat Chicagos ojämnhet denna säsong – och den hålla i sig. Även Islanders är nyckfullt men skrällen känns inte avlägsen.

Detroit – Carolina 2

Två haltande lag men vår bedömning är att det är Detroit som står inför de största problemen framöver. Vi tror på den knappa bortafavoriten.

Montreal – Boston 1X2

Montreal är ett lag som vi egentligen gillar men säsongen har varit dyster hittills. Boston däremot glänser rejält numer, efter trevande inledning.

Ottawa – Toronto 1X2

Ottawa har plockat överraskande många vinster på sistone men den låga klassen går inte att komma ifrån. Som lag betraktat har Toronto många fördelar vid en jämförelse.

Nashville – Florida 1

Nashville är och förblir ett topplag. Svackorna är få och kortvariga, vilket är nyckeln i serielunken. Florida kan kategoriseras lite tvärtom.

San Jose – Pittsburgh 1X

Pittsburgh har börjat hitta rätt i spelet och då är laget svårt att stoppa. San Jose är ganska bra, men knappast tillräckligt bra för att kunna fixa just detta.

St Louis – Arizona 1X2

Vi tycker allmänt att man ska dra åt sig öronen när det gäller så här pass stora favoriter i NHL-matcher. St.Louis imponerar inte just nu och Arizona har varit ganska bra ute på isen på sistone.

Minnesota – Tampa Bay 1X2

Tampa Bay är fortfarande poängbäst i NHL, men med två ovanligt svaga resultat i följd på slutet. Minnesota har tillräckligt fin form för att vinna detta.

Edmonton – Vancouver 1X

Det finns många likheter på lagen. Dåliga placeringar, likvärdiga resultat på slutet, med två raka segrar. Edmonton har bäst förutsättning att hålla sig kvar i vinstspåret.