Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

NHL Speltips 18 Januari

NHL bild spelare från Boston Bruins

Idag är NHL hockey tillbaka på riktigt. Även om matcherna inte är med på Svenska Spels kuponger, antar vi att många svenska betting fans letar efter NHL speltips. Därför väljer vi publicera våra tipsförslag som gäller nattens matcher i denna separata artikel. Idag natten mellan 18 och 19 januari spelas det hela tio NHL-matcher som vi går igenom och ger speltips på nedan. Lycka till, säger hockeyexperten som hjälper dig nedan med sina förslag på hockeyspel i USA och Kanada inatt.

NY Islanders – Boston 1

Boston kommer från en stark seger mot Montreal och formen har varit riktigt bra på slutet. Islanders har visat fin form på slutet, men här håller vi Boston som det bättre laget.

Nashville – Arizona 1

Tre segrar i följd för Nashville och formen har varit stadig mest hela säsongen. Arizona är ett av ligans sämsta lag och formen har inte vänts uppåt på slutet. Nashville ska ha toppchans här.

Columbus – Dallas 2

Två raka förluster på slutet för Columbus och det har varit mot två av ligans sämsta lag. Dallas visar stadig form och gör väldigt sällan en dålig match. Känns givet att börja med tvåan.

New Jersey – Washington 2

Det här är två av de bättre lagen i Eastern Conference. Medan New Jersey Devils har förlorat fyra av sina fem senaste har Washington vunnit fyra av sina fem senaste. Tvåan tippas.

Philadelphia – Toronto X

Något skakig form i Toronto för dagen och tre i följd utan seger. Enpoängare i två av dessa, men ändå. Philadelphia kommer från förlust senast, men annars har formen varit vass på slutet.

NY Rangers – Buffalo 1X

Efter en svacka studsade Rangers tillbaka senast och tog en övertygande seger mot Philadelphia. Rick Nash gjorde två av målen och det är viktigt att han kommer igång. Bra chans mot Buffalo.

Ottawa – St Louis 1X2

Ottawa har gjort en usel säsong så här långt och det är en mil till slutspel, men det är för tidigt att kasta in handduken. St. Louis är bra, men formen har planat ut något den senaste tiden.

Tampa Bay – Vegas 1

Det är ligans två Conference-ledare som drabbar samman i ett härligt möte, kanske det hetaste inom hockey idag. Tampa har plockat fyra poäng mer och det är också Tampa som ska rankas som det något bättre laget. Ettan tippas.

Colorado – San Jose 1X2

Colorado är ett av de formstarkaste lagen i hela ligan. Har fyra raka fullpoängare inför den här matchen. San Jose är i grunden något vassare än Colorado, men det gnistrar inte om formen.

Los Angeles – Pittsburgh 1X2

Los Angeles är helt under isen för dagen. Har fyra nollpoängare i följd och de tre senaste har varit på hemmais. Pittsburgh ligger bara åtta, men formen blir bättre och bättre. Skräll.