Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

NHL Matcher 1 Februari Speltips

Speltips NHL idag bild målvakt

Dags för Ettkrysstvå hockey speltips igen. Första dagen i februari väntar det en rad högintressanta NHL matcher att tippa på. Samtliga går att spela live på nätet. Vi på redaktionen kommer att följa nattens amerikansk hockey. För att göra saker och ting enklare för er som gillar spela för riktiga pengar på ishockey, har vi gått igenom samtliga NHL matcher som spelas inatt. Nedan hittar du tips på några rader som hjälper dig vinna pengar på hockey denna torsdag. Lycka till!

Tips inför Dagens NHL Matcher 1 Februari

Boston – St Louis

Boston föll senast hemma mot Anaheim, men annars har formen varit strålande på slutet. St. Louis har tre segrar i följd och formen har varit stark den senaste tiden. Boston får tipset.

Buffalo – Florida

Två av de mindre framgångsrika lagen. Jämna odds är satta men vi tycker att Buffalo bör ha vettig segerchans på hemmaisen.

Carolina – Montreal

Carolina ligger en bra bit före Montreal, både när det gäller placering och form. Montreal har hög högstanivå men den visar sig alldeles för sällan.

Ottawa – Anaheim

Ottawa kommer med en hel säck med poänglösa matcher i rad. Anaheim har urstark form och det ser upplagt ut för bortavinst.

New Jersey – Philadelphia

Båda lagen tillhör den jämna Metropolitan Division. Många tecken tyder på att även den här enskilda matchen kommer att bli jämn.

Winnipeg – Vegas

Vegas spelar fantastiskt bra som nykomling och är med och krigar i varje match och ger motståndarna full huggning. Winnipeg har vi ännu högre tankar om.

Nashville – Los Angeles

Los Angeles har i stora stycken haft en stark säsong hittills. Nashville har vi också stor respekt för men tvåan lockar oss mer.

Arizona – Dallas

Arizona är det lag som samlat ihop minst poäng av alla lag i NHL den här säsongen. Dallas har tagit nästan dubbelt så många poäng och det är klart att det är stor klasskillnad.

Calgary – Tampa Bay

När ska förlusttrenden brytas för Calgary? Fem i följd nu, om än inte så stora. Mot detta toppmotstånd lär det bli svårt.

Vancouver – Chicago

Högst överraskande har Chicago bottenpositionen i Central Division. Det finns dock gott hopp, då det är poängtätt mellan placeringarna. Två raka segrar på slutet också.

Edmonton – Colorado

Edmonton har rätt höga ambitioner men det har inte slagit väl ut än. Som kuriosa kan nämnas att Conor McDavid glänste under AllstarWeekenden genom att vara snabbaste spelaren av alla i fart-testet.

Rangers – Toronto

Det är mycket kvar av NHL-lunken, men att nu ha droppat ner från slutspelsplats, måste kännas surt för Rangers. För Toronto går det lättare.