Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

NHL Hockeytips 28 December

Hockey NHL spelare

Sju spännande NHL-matcher väntar inatt. För er som gillar stanna uppe länge för att kolla på amerikansk proffsliga kommer våra hockeytips som avser nattens matcher. Vi brukar inte gå in i detalj, utan bara presenterar NHL-spelen med några ord. Vill ni läsa utförliga analyser och tipsförslag av våra hockey betting experter, är det bara att kontakta oss på Ettkrysstvå. Vi tar gärna emot tips från våra läsare kring hur vi kan förbättra vår sida och erbjuda spelförslag på sporter och ligor som är mest intressanta just för dig. Nu över till speltips för själva matcherna.

Florida – Philadelphia

Florida har hittat rätt i matcherna på slutet och har tre segrar i följd. Har fått ihop defensiven mycket bättre i dessa matcher. Philadelphia har samtidigt hamnat i en mindre svacka.

Tampa Bay – Montreal

Snart är halva grundserien spelad och ganska enkelt kan man konstatera att Tampa varit ligans bästa lag. Montreal saknar backchefen Weber igen och det är opassande mot Tampa. Tvåa här känns som nattens bästa NHL spelförslag.

Washington – Boston

Washington har tre raka förluster och den vassa formen har svalnat av rätt rejält. Boston plockade enkelt ner Ottawa senast och där är formen strålande. Känns givet att tippa tvåan här.

Arizona – Toronto

Arizona sprattlade till och vann en match senast, men det var mot Colorado och det är ett lag som ligger i samma segment som Arizona. Nu är det mycket värre emot och få systembets innehåller ettan och/eller kryss på denna NHL hockeymatch..

Los Angeles  – Vegas

Vad händer med Vegas? Fem fullpoängare i följd och ledning i Western Conference. Gediget spel och rättvisa segrar dessutom. L.A. borta är dock en riktigt svår match.

Vancouver – Chicago

Klassiskt möte, men det här är två lag som är lite på dekis. Att Vancouver inte är speciellt bra är helt enligt plan. Däremot ska Chicago kunna lyfta några nivåer. Tvåan tippas.

San Jose – Calgary

San Jose börjar att komma igång och här finns kunnande i massor. Ska utan problem knipa en plats i slutspelet i alla fall. Calgary hittar ingen stadga i spelet. Får svårt här.