Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Nattens NHL: Speltips 9 Januari

Bild på NHL spelare Winnipeg

Sju matcher väntar inatt i NHL. Nedan hittar du korta speltips till samtliga nattens hockeymatcher.  Det mesta kring tipsspel handlar idag om fotboll och CSGO betting. Inga NHL-matcher är med på Svenska Spels tipskuponger. Det betyder dock inte att det inte är värt att stanna uppe och kolla på hockey i världsklass. Nu när JVM är över, flyttar våra hockeyexperter allt fokus på NHL.

Buffalo – Winnipeg

Det var länge sedan Winnipeg blev poänglöst och det är toppstrid som gäller. Näst senast var det dock ganska hårt mot just underpresterande Buffalo, som vi ger sund revansch-chans på hemmaisen. Vårt speltips är 1, utan gardering. Vi tror på Buffalo i nattens första NHL-match!

Washington – Vancouver

Washington har klättrat upp på andra plats på den östra sidan. Vancouver hör hemma i den andra änden av västra tabellen. Även här tippar vi hemmavinst för laget från huvudstaden.

Ottawa – Chicago

Ottawa har slagit oss med häpnad och vunnit två matcher i rad… Någon längre vinstsvit är dock inte att vänta av det mycket ihåliga laget. X2 är vårt spelförslag i denna NHL match.

Tampa Bay – Carolina

Det blev stortorsk för Carolina mot Boston senast men man ska komma ihåg att Boston är riktigt bra. Före det skötte sig laget snyggt. Ny svår motståndare här. Tampa Bay vinner lätt. 1:a.

Minnesota – Calgary

Minnesota har varit väldigt upp och ner den senaste tiden. Calgarys spel känns stabilare och det luktar halvskräll om den här matchen. Helgardering på både Powerplay och Hockeybomben. Vi rekommenderar er att inte spela på denna match, om ni nu inte hittar riktigt bra odds på det ena av lagen. Matchen kan sluta hur som helst. Svårtippat.

Nashville – Edmonton

Edmonton harvar fortsatt långt ner i tabellen och det är ett lag helt utan självförtroende som man ser ute på isen. Hög grundkapacitet finns. Nashville är och förblir ett lag i tätstriden. Hemmavinst här för Nashville.

St Louis – Florida

Efter en bättre period har Florida fallit tillbaka lite i gamla synder igen. St. Louis är en bra bit från toppformen men bör vinna detta ändå. 1X