Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Nattens NHL Matcher 6 December

Nattens NHL spel bild

Några ord om alla nattens NHL matcher som spelas natten mellan den 6 och den 7 december. Det väntar även en rad AHL-matcher, men vi fokuserar oss endast på högsta divisionen. Vi ser fram emot spännande hockey i Detroit och Montreal idag onsdag. Nedan skriver vi några ord om varje match. Förhoppningsvis räcker det som speltips inför nattens betting på ishockey. Lycka till!

Columbus – New Jersey

Columbus har klättrat stadigt en tid och ligger nu tvåa i Eastern Conference. New Jersey ligger strax bakom och har också gjort det bra så här långt, men Columbus ska rankas något högre.

Detroit – Winnipeg

Usch, usch! Det är riktigt jobbigt för Detroit just nu. Det blir svårt att repa sig efter 1-10-smällen mot Montreal senast. Winnipeg är ett av ligans bästa lag just nu.

Montreal – St Louis

Montreal är det formstarkaste laget i hela NHL. 10-1 mot Detroit senast var femte fullpoängaren i följd. St. Louis är också bra, men där har formen planat ut markant på slutet. Bra etta!

Pittsburgh – NY Rangers

det här brukar vara ett rivigt möte. Pittsburgh har fyra segrar i följd och verkar på gång igen efter en kortare svacka. Rangers är också bra med många stadiga matcher på slutet. Knapp etta.

Tampa Bay – NY Islanders

Tampa Bay håller grym klass även om det kanske varit lite mer normalt på slutet. Islanders är en positiv variant så här långt, men där tror vi på tillbakagång inom kort. Ettan bör sitta.

Dallas – Nashville

Dallas kändes på förhand som ett helt givet topplag för oss och visst är tabellplaceringen en liten missräkning. Är kraftigt på gång och i dagens speltips är vi inne på att laget kan trumma på ett tag.

Colorado – Buffalo

Colorado är inne i en jobbig period just nu och har förlorat fyra av sina fem senaste matcher. Laget kan bättre och nu väntar lämpligt motstånd. Buffalo har om möjligt ännu sämre form.

Los Angeles – Minnesota

Los Angeles har riktigt vass form, men nog känns det som att det kanske gått lite för bra på slutet sett till grundkapaciteten. Minnesota är i bra slag och trivs strålande mot L.A. Skräll. Denna match är med på Powerplay idag.

Vancouver – Carolina

Vancouver har två raka segrar och laget verkar må bra igen. Båda bröderna Sedin har nu passerat 1000 poäng och det är stort och helt unikt. Carolina har ingen vidare form för dagen.

Vegas – Anaheim

Vegas har gjort det otroligt bra i höst och den förväntade formsvackan ser inte ut att komma. Anaheim har det tufft och tycks inte få till någon vändning. Vegas är bättre och får tipset.