Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Inför Nattens NHL Matcher 18 September

Snart drar världens mest uppmärksammade hockeyliga igång. Inför nattens NHL matcher 18 september har vi granskat lagen som just nu ställer upp i träningsmatcher inför den riktiga premiären. Det betyder ovanliga laguppställningar som kan innebära förvånande resultat.

Buffalo – Pittsburgh

Många svenskar häll tummarna för att talangen Rasmus Dahlin skulle få göra sin första officiella match i Buffalo när de riktiga träningsmatcherna drog igång. Så blev dock inte fallet när laget besegrade Columbus nu i veckan. Då matchades istället Eichel och Okposo, som gjorde bra insatser. Det betyder enligt lokaltidningar att han istället är med från start i kvällen möte, då övriga spelare skall få sin chans.

Längst bak storspelade Linus Ullmark där han stoppade alla utom ett skott. Jonas Johansson häll tätt i den perioden som han spelade. I fjol tog sig laget till slutspel, där det dock blev stopp direkt. Nu väntar Pittsburgh för svensklaget. De bör ha en bra chans att besegra det gästande laget.

Washington – Boston

Den här matchen kommer inte bli jämn. Boston har stora delar av sin trupp på en träningsresa i Kina, där de skall spela ett par matcher. Resterande lag finns kvar i USA vilket betyder en kraftigt decimerad trupp den här säsongen.

När lagen möttes i veckan vann dagens hemmalag efter straffar. Returen bör inte ge annorlunda resultat, speciellt inte då Washington nu mönstrar flera av sina bästa spelare. Spelarna i Boston som är kvar i USA får allra troligast vika sig det här mötet. Det betyder att Bäckström, Oshie och övriga stjärnor lär ställa upp ikväll.

Tampa Bay – Carolina

Det räckte hela vägen till semifinal för Lightnings i fjol. I träningsmatcherna värmer nu hela styrkan upp. Nya förmågor som Cal Foote kommer få chans att visa vad de går för. Han är son till legendariske spelaren Adam Foote som var en back av hög klass.

Carolina har det kämpigt. I fjol räckte det inte till slutspelsplats. Det har det inte gjort de åtta åren innan det heller. Nu har laget ny tränare i form utav Bill Peters och Robin Brind´Amour. Han har utsett en ny lagkapten och hur de presterar skall bli intressant att följa.

Toronto – Ottawa

Ottawa vilar Erik Karlsson denna matchen. Den svenska lagkaptenen kommer lämna för Sharks inom kort vilket är anledningen. Flytten har förhandlats i månader och har nyligen fiktionaliserats. För stjärnan fick Ottawa flera rutinerade och unga spelare i byte. Anmärkningsvärt är att de även gav bort två draft-picks, vilket vittnar om den svenska spelaren kvalitet. Han har blivit bästa back två gånger i NHL.

Dallas – St Louis

Dallas satsar hårt den här säsongen. I fjol räckte det inte ens till slutspel. Nu har laget ny tränare i form utav Jim Montgomery som upp tills nu var coach i college. Det är oklart hur det ser ut framåt. Många fans är oroliga för att det saknas spets framåt. Fjolårets spelare får förtroende igen, vilket är klar oroande. I år har de förstärkning av Nitjuskin från KHL, vilket kan hjälpa.

S:t Louis spelar inte heller särskilt bra. De åkte också ut innan slutspel i fjol. Då hade laget stora problem med skador på viktiga spelare, vilka är tillbaka nu. Gunnarsson är ett undantag. Den svenske backen är fortfarande otillgänglig.

Colorado – Vegas

I fjol chockerade William Karlsson de flesta då han sprutade in 78 poäng på Vegas 82 första matcher i ligan. Han var otroligt vass i slutspelet där laget tog sig hela vägen till final. Då gjorde svensken femton poäng, vilket är mycket väl godkänt.

Karlsson öppnade starkt när Arizona besegrades med sju – två. I matchen mot Colorado vilas han dock för förmån för andra spelare. Hela laget har stor förändringar från sist.

Vancouver – Edmonton

Vancouver har varit supertvillingarna Sedins hem i många år. Den här säsongen får laget dock klara sig utan bröderna som tackade för sig i fjol. Det ger utrymme för nya talanger att få större plats. Boeser som gjorde nära trettio mål förra säsongen är en sådan. Det skall bli intressant att följa laget i år.

Edmonton mönstrar nya talanger, som gjort det bra hittills. Även lagets rävar spelar fin hockey just nu. I det här mötet kommer de dock få vika sig, även om motivationen kan ifrågasättas.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!