Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Nattens NHL Matcher 11 December

Nattens NHL Hockey Spel Tips

Nu efter en fullspäckad betting dag är det dags att avrunda våra tips med nattens NHL spel. Det blir sammanlagt sex hockeymatcher på andra sidan Atlanten i natt. Vi går igenom samtliga fort nedan och ger våra speltips. Imorgon väntar engelsk fotboll och en del bra spelkuponger från Svenska Spel. Nu på måndag är det dags för hockey! Ett känt spelbolag bjuder på riskfria spel på odds. Informationen om vilket spelbolag det är hittar du på vår startsida. Det är bara att rekommendera att satsa på singel- och multipel bets med denna trevliga bonus.

NY Islanders – Washington

Sämre resultat för New York Islanders på slutet och efter en stark period är det inte helt förvånande. Washington har fyra fullpoängare i följd och är riktigt bra för dagen. Tvåan känns fin, tycker vi på redaktionen.

NY Rangers – Dallas

Det blir inte bara en, utan hela två hockeymatcher i New York. Rangers har hittat en bättre nivå den senaste tiden. Ligger åtta i sin Conference och har kapacitet för att klättra några hack uppåt. Dallas har inte räckt till mot tufft motstånd på slutet. Ettan tippas. Det blir alltså en hemmavinst i New York den 11 december!

Pittsburgh – Colorado

Penguins från Pittsburgh spelar med handbromsen i och vinner och förlorar om vartannat. Colorado vann senast, men det kan betraktas som en engångsföreteelse numer. Pittsburgh är klassen bättre och är en favorit enligt bästa spelsajter med odds.

Detroit – Florida

Detroit Red Wings har det blytungt för dagen och har förlorat fyra av sina fem senaste. 1-6 mot St. Louis är bara ett av rejäla misslyckanden på hemmais på slutet. Florida är inget vidare, men får tipset från vår hockey expert.

Winnipeg – Vancouver

Winnipeg har varit på en bortaturné och tog bara en pinne på tre matcher. Läge att studsa tillbaka när det är dags för hemmamatch. Vancouver håller ingen vidare klass den här säsongen.

Anaheim – Carolina

Den sjätte och sista NHL-matchen som vi lämnar speltips för är matchen mellan Anaheim och Carolina. Fortfarande besvärligt för Anaheim och det är svårt att se någon remarkabel förbättring. Ändå har det varit lite bättre i matcherna på slutet. Carolina håller ingen vidare klass. Ettan tippas.