Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Nattens NHL 4 Januari

Matcher 4 jan

Dags för en massa NHL matcher i natt den 4 januari. Precis som vanligt skriver vi några rader inför varje match som hjälper dig att tippa NHL-hockey rätt.

Boston – Florida

Boston är kanske det formstarkaste laget i ligan. Har krossat Ottawa och Islanders på bortaplan i de senaste matcherna. Stor chans att den fina trenden fortsätter mot Florida.

Philadelphia – Islanders

Slutspelsjagande Philadelphia ligger fyra poäng bakom Islanders med en match mindre spelad och vikten av matchen går inte att överdriva. Knackig form hos Islanders. Matchen finns med på dagens Bomben1.

Pittsburgh – Carolina

Mästarna Pittsburgh fortsätter att gå på halvfart och ligger fortfarande utanför slutspel. Det lär man dock fixa till i god tid. Pittsburgh brukar brotta ner Carolina på hemmais.

Toronto – San Jose

Toronto är inne i en sämre period och har tre raka förluster. Nu väntar dessutom ett mardrömsmotstånd. San Jose har nämligen tio raka segrar mot Toronto. Åtta har varit fullpoängare.

Montreal – Tampa Bay

Montreal har haft en jobbig säsong och formen är faktiskt sämre än någonsin. Kommer med fem nollpoängare i följd till den här matchen. Tampa Bay är ligans hetaste lag. Tvåa.

Minnesota – Buffalo

Minnesota kämpar kring slutspelsstrecket och det är nog där laget kommer att befinna sig resten av säsongen. Kunnande finns för att hamna på rätt sida. Buffalo fortsätter att leverera poäng.

St Louis – Vegas

Vegas kommer till den här matchen med åtta segrar i följd. Sju av dessa har varit fullpoängare. Ändå lär det bli trubbel här. St. Louis är nämligen på gång och kan mycket i grunden.

Dallas – New Jersey

Dallas blandar och ger, men det finns väldigt stort kunnande i grunden. Det såg vi inte minst vid 6-0 mot San Jose nyligen. Devils är inne i en liten svacka med tre raka torskar. Etta.

Arizona – Nashville

Fortsatta problem för Arizona. Tvåa raka förluster inför den här matchen och det är inte mycket som talar för något lyft. Nashville är otroligt stadigt. Förlust mot Vegas senast. Revansch i kväll.

Calgary – Los Angeles

Calgary kommer från en övertidsseger mot Chicago och den var efterlängtad efter en trög period. Tveksamt om det blir vändningen. L.A. har spelat otroligt bra på slutet. Tvåan tippas.

Colorado – Columbus

Colorado har vänt trenden och har tre segrar i följd på hemmaplan. Columbus tog en stark seger mot Colorado senast och den var viktig efter en svacka. Knapp etta.

Edmonton – Anaheim

Edmonton får inte till något lyft. Har fyra förluster i följd och de två senaste har varit direkt pinsamma. Anaheim har tre fullpoängare i följd och mår betydligt bättre just nu. Tvåan tippas.